Hazal Kaya Ve Fikret Ali'nin Sevimli Halleri

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin sevimli hallerini sosyal medyadan paylaştı. Güzel oyuncunun paylaştığı videoda Fikret Ali'nin İngilizce 'Seni seviyorum' demesi gündem konusu oldu.

01.07.2021-17:25 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-17:25)

Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden olan Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kendileri kadar oğulları Fikret Ali'de ilgi odağında. Hazal Kaya'nın oğlu Fikret Ali'nin sevimli hallerini sosyal medyadan paylaştı.

Güzel oyuncu Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay'la 2019 yılında nikah masasına oturmuştu. Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi de kucağına almıştı. Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken Hazal Kaya ve Ali Atay Çifti, kendileri kadar oğulları Fikret Ali'de ilgi odağında.

'SENİ SEVİYORUM' 

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alan Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'nin sevimli hallerini sosyal medyadan paylaştı. İngilizce 'Seni seviyorum' demeyi öğrenen Fikret Ali'ye 'Maşallah' yorumu yağdı. Sevilen çiftin oğulları Fikret Ali'nin sevimli halleri sosyal medyanın konuşulanlarından oldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal