Hazal Kaya’dan Gündemi Sallayan Açıklamalar!

Dün akşam ekrana gelen Camdaki Kız dizisindeki bekaret testi sahnesi ülkenin gündemini resmen sarstı! Dizideki bu sahnenin ardından yıllar önce Adını Feriha Koydum dizisindeki benzer bir sahneyi reddeden Hazal Kaya da sosyal medyada açıklamaları ile olay oldu.

23.04.2021-12:52 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-12:52) Hazal Kaya’dan Gündemi Sallayan Açıklamalar!

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun oynadığı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, dün akşam 3. bölümüyle seyircisi ile buluştu. Camdaki Kız'da Hymen muayenesi olarak bilinen bekaret kontrolü sahnesinin ekrana gelmesinin ardından Hazal Kaya gündem oldu.

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri, annesi Feride tarafından zorla jinekoloğa götürüldü. Dizide, annesinin isteği üzerine bekaret testine giden Nalan'ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü.

O SAHNEDE OYNAMAYI REDDETMİŞTİ

Hazal Kaya, 20 yaşındayken başrol oynadığı Adını Feriha Koydum dizisine yer alması planlanan bekaret testi sahnesini oynamayı reddetmişti. ‘Bunu normalize etmemek için oynamam’ diyen oyuncunun isteği üzerine sahne senaryodan çıkarılmıştı. Yıllar önce o sahne hakkında konuşan Kaya, ‘Başrolünü oynadığım Adını Feriha Koydum' ağır tecrübeydi. Feriha'ya bekaret testi yapılıyordu. Bunu normalize etmemek için sahneyi oynamak istemediğimi belirttim. Sahne atıldı. Ama o kadar çok eleştiri aldım ki sağlığım bozuldu. Şeker hastalığım o dönem çıktı’ demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal