Meltem Miraloğlu Suskunluğunu Bozdu!

Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick ile Amerikada evlenmişti. Yaş farkı ile olay yaratan evlilikte halen sular durulmuyor. Oyuncudan, hamilelik iddialarına yanıt geldi.

26.08.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 26.08.2021-17:43)

Meltem Miraloğlu kendisinden yaşça büyük eşi ile şiddet olayları ile gündemden düşmüyor. Yaş farkı ile olay yaratan evlilikte halen sular durulmuyor. Miraloğlu'nun eşi Patrick tarafından hortumla dövüldüğü ve 'Vurma hamileyim!' diyerek bağırdı ileri sürülmüştü. Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması sosyal medya hesabı üzerinden gecikmedi!

Oyuncu 'Hayat Devam Ediyor' dizisiyle ekranlarda yer almıştı. Meltem Miraloğlu, Türkiye'de beklediği dizi tekliflerini alamadığı gerekçesi ile maddi durumlardan dolayı  Amerika'ya taşınmıştı. Burada hayatını 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile birleştirmişti.Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncu, yaş farkları nedeni ile  uzun süre magazin gündeminden düşmedi.

EŞİ PATRİCK GRADY TARAFINDAN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI!

Patrick Grady ile yaptığı evlilik yaş farkı nedeni ile çok konuşuldu. Olaylı evlilik magazin gündeminden hiç düşmedi. Meltem Miraloğlu'nun, son olarak hamileyken eşi tarafından darp edildiği gündeme düşmüştü. Miraloğlu konuyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

'SON KEZ TOPLUCA CEVAPLIYORUM' 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Meltem Miraloğlu, 'Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal