Ünlü Oyuncu Öykü Karayel’in Zor Anları: Bebeğinden Uzak Kaldı

Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Öykü Karayel, Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranlara dönmüştü. Güzel oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzdü….

05.01.2022-09:54 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-09:54) Ünlü Oyuncu Öykü Karayel’in Zor Anları: Bebeğinden Uzak Kaldı

Kuzey Güney dizisi ile tanınan Öykü Karayel, kısa sürede ekranların en çok aranan isimleri arasında yerini aldı. Geçtiğimiz senelerde şarkıcı Can Bonomo ile sade bir düğünle dünya evine giren Karayel, 2021 Nisan ayında oğlu Roman Bonomo’yu kucağına aldı. Uzun süre ekranlara ara veren ve Kaderimin Oyunu dizisi ile ekranlara dönen Öykü Karayel’den gelen kötü haber, hayranlarını üzdü. Koronvirüse yakalanan ünlü oyuncu, oğlu Roman’dan uzaklaşarak kendini karantinaya aldı.

HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını etkilerini hala devam ettiriyor. Son olarak ortaya çıkan Omicron varyantının hızlı yayılması ünlü camiasını da vurdu. Birçok ünlü isim koronavirüse yakalandığını açıkladı. Son olarak başarılı oyuncu Öykü Karayel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını ve karantinada olduğunu belirtti. Karayelin’in testinin pozitif çıkması sonrası başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin çekimlerine de ara verildi. 

ŞU AN SAĞLIK DURUMU İYİ

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Roman’ı dünyaya getiren güzel oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu, karantina sürecini oğlundan uzak geçirdiği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal