Ünlü Komedyen Cem Yılmaz’la Oyuncu Murat Cemcir Yeni Bir Projeye mi Başlıyor?

Cem Yılmaz’ın yeni şovu hayranlarını ikiye böldü. Ünlü komedyeni artık komik bulmayanlar da var, hala zirvede görenler de. İşte Yılmaz’ın şovuna ve yeni projelerine dair bazı detaylar…

04.01.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-17:54)

Doksanlarda yakaladığı çıkışla unutulmaz komedyenler arasına giren Cem Yılmaz, yeni yılda bir süredir hazırlandığı şovunu yayınladı. Diamond Elite Platinum Plus isimli stand up gösterisiyle uzun bir aranın ardından seyircisiyle buluşan Yılmaz, gösterisinin ardından çeşitli eleştirilere maruz kaldı. Kimileri Yılmaz’ın yeni yılda giren gösterisini başarılı bulurken, kimileri de ünlü komedyenin eski komikliğini yitirdiğini ve şovlarının artık eskisi gibi olmadığını iddia ediyor. Bu eleştiriler karşısında sessiz kalamayan Yılmaz, bir dijital platformda birinci sırada yerini aldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü komedyenin bu çıkışından sonra hem yakın arkadaşı hem de usta oyuncu Zafer Algöz komedyenle ilgili; ‘’Madem az güldürüyor, o zaman biri de çıkıp çok güldüreni göstersin. Ben Cem Yılmaz’dan fazla güldüren birini görmedim. Cem, yaklaşık 30 yıldır bu sektörde rakipsiz bir şekilde birbirinden güzel işler çıkartıyor’’ diyerek arkadaşına destek çıktı. 

KOMEDYENE MESLEKTAŞLARINDAN DESTEK

Diamond Elite Platinum Plus isimli stand up gösterisinden sonra Cem Yılmaz gelen olumlu ve olumsuz tepkilere karşılıksız kalamadı. Ünlü komedyeni eski gösterilerine göre komik bulmayanlar da var, ünlü ismin hala komik olduğunu savunanlar da. Tüm bu görüşlerin ardından ünlü komedyenin oyuncu arkadaşları Yılmaz’ın arkasında duran sözleri sarf etti. Ekranların sevilen ismi ve başarılı oyuncusu Murat Cemcir, katıldığı bir programda soruları yanıtlarken Cem Yılmaz hakkında düşüncelerini dile getirdi. Ünlü oyuncu; ‘’Şahan, Cem ve Ata çok değerli insanlar. İzleyici olarak Ata Demirer hayranıyım, Ahmet Kural ile Murat Cemcir hayranıyım, Cem Yılmaz hayranıyım, Şahan Gökbakar hayranıyım. Hepsine de gülmek isterim’’ diyerek düşüncelerini dile getirdi. Cemcir’in bu ifadelerinin ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Murat Cemcir’in yeni bir program yapması fikri hayranlarını heyecanlandırdı. İkilinin yeni bir projede izleyicilerine keyifli anlar yaşatacağı bir format yaratılması merakla bekleniyor. 

cem yılmaz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal