Ünlü Sanatçı Dilber Ay’ın Acılarla Dolu Hayatının İlk Fragmanı Yayınlandı!

Ünlü sanatçı Dilber Ay’ın acı dolu hayatı beyaz perdeye taşındı. Uzun süredir hayranları tarafından beklenen filmin ilk fragmanı yayınlandı.

04.01.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-17:29)

Şarkıları ve acı dolu hayatıyla birçok kişinin kalbine dokunan ünlü sanatçı Dilber Ay’ın vefatı, hayranlarını derinden yaralamıştı. Yaptığı açıklamalar ve hayat hikayesiyle birçok kişiyi tesiri altına alan sanatçının hayatının beyaz perdeye taşınmasına karar verildi. Ünlü şarkıcıyı filmde canlandıracak oyuncu olarak, performansı ve başarılı oyunculuğuyla unutulmaz isimlerden biri olan Büşra Pekin seçildi. Rolüne sıkı bir şekilde hazırlanan Pekin’in filmdeki görüntüleri de yavaş yavaş yayılmaya başlandı. Ünlü oyuncu canlandırdığı hayatın vazgeçilmezi şarkılarını da filmde seslendirerek izleyicisini şaşırttı. 

ZULÜMLE GEÇEN BİR HAYAT HİKAYESİ

Kahramanmaraş’ta fakir bir anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Dilber Ay, sekiz çocuklu bir evde büyümeye çalıştı. Daha 13 yaşındayken para karşılığında kendisinden yaşça büyük bir adama verilen Ay, çile dolu hayatını o yaşta sürdürdü. Evlendikten sonra bir de küçücük yaşında kucağına çocuk alan Dilber Ay’ın acısı burada da bitmedi. En sevdiği şey olan şarkıları seslendirdiği için dayak da yedi, türlü işkenceler de gördü. Sesiyle ve şarkıya duyduğu aşkla her gün yeniden hayata başlayan Dilber Ay, mücadelesinin sonunda sesini duyurup hayranlarına kavuşsa da, hapishaneye düşüp zorluklara göğüs germeye de devam etti. Bir ömüre birçok unutulmaz acıyı sığdıran Dilber Ay, 2019 yılında hayata gözlerini yumdu. Geride kalanlara birçok şarkı ve hikaye bırakan ünlü sanatçının acılı hayatı, şimdilerde hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. 

Büşra pekin ve dilber ay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal