Şampiyonlar Ligi’nde final öncesi dev eşleşme: Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bugün ve yarın oynanacak yarı final maçlarının ilkinde Bayern Münih ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. İki dünya devi Wembley’de oynanacak dev finale çıkan taraf olmayı hedefliyor. Peki Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte soruların yanıtı…

30.04.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 30.04.2024-16:22) Şampiyonlar Ligi’nde final öncesi dev eşleşme: Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Avrupa ve dünya futbolunun iki fenomen takımı Bayern Münih ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu turda daha önce defalarca karşı karşıya gelen Bayern ile Real, ilk maçta kendileri adına avantajlı skoru almak için sahada olacak. Real Madrid’de milli futbolcumuz Arda Güler'in maça yedeklerde başlaması bekleniyor. Peki Bayern Münih Real Madrid maçı Ne Zaman? Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman? 

Bayern Münih ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi yarı final maçı 30 Nisan 2024 Salı günü TSİ 22.00’de oynanacak. Allianz Arena’da oynanacak dev maçı ekranlara getirecek kanallar da belli oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde final öncesi dev eşleşme: Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman? Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Bayern Münih Real Madrid maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Bayern Münih Real Madrid mücadelesi Exxen’de şifreli yayınlanacak ancak maçı şifresiz izlemek isteyenler için TV8,5 kanalı da maçı yayınlamak için hazır olacak.

Fransız hakem Clement Turpin maçı yöneten isim olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal