Demet Akalın Gülşah Saraçoğlu’nun Yasak Aşk Yaşadığını İfşalayınca Ortalık Karıştı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Gülşah Saraçoğlu’nun Deha Bilimler ile aşk yaşadığına yönelik çıkan haberlere bomba bir bilgi daha ekledi. Akalın’ın bu itirafı yeri yerinden oynattı.

04.01.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-16:52)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra dobra karakteri ve açıklamalarıyla da tanınan Demet Akalın, ortaya yeni bir bomba attı. Ünlü şarkıcı, Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı Deha Bilimler arasında çıkan aşk iddialarına ateş püskürdü. Geçtiğimiz günlerde ünlü modacı Saraçoğlu ile Bilimler’in yasak aşk yaşadığı magazin gündemini sarsmıştı. Evli ve üç çocuk babası Deha Bilimler hakkında çıkan bu haberlere; ‘’Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı... Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm’’ şeklinde yanıt vermişti. 

SARAÇOĞLU DA İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu da hakkında çıkan yasak aşk iddialarını, bağlandığı canlı yayında yalanlamıştı. Saraçoğlu; ‘’Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı... Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok'a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar’’ diyerek tepkisini dile getirmişti. 

gülşah saraçoğlu demet akalın

AKALIN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Deha Bilimler ile Gülşah Saraçoğlu arasında çıkan aşk dedikodularına, şarkıcı Demet Akalın’dan büyük tepki geldi. Modacı ile şarkıcı hakkında çıkan bu iddialara Akalın, ‘’Geçen sene iki tarafı da uyarmıştım. Daha çok hanım tarafını uyardım’’ diyerek yeni tartışmanın fitilini ateşledi. Bunun üzerine magazin gündemi yeniden sallanarak, uzun bir zamandır bu ilişki var mıydı sorularını akıllara getirdi. Ünlü şarkıcının yaptığı bu çarpıcı açıklamadan sonra, Saraçoğlu Akalın’ı sosyal medya hesabını takip etmekten çıktı. Bunu gören Demet Akalın da ünlü modacıyı takipten çıktı. sosyal medyada çok konuşulan bu sansasyon sonrası, ünlü isimler arasında başka neler olacağı merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal