Bir Polis Memurunun Hayatını Kaybetmesine Neden Olan Rüzgar Çetin Uslanmayarak Yine Gecelere Döndü!

Yıllar önce karıştığı kavga ve bir polis memurunun hayatını kaybetmesi nedeniyle günlerce gündemden düşmeyen Rüzgar Çetin, yeniden gecelere döndü. İşte Çetin’in son durumu…

04.01.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-15:45) Bir Polis Memurunun Hayatını Kaybetmesine Neden Olan Rüzgar Çetin Uslanmayarak Yine Gecelere Döndü!

Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin yıllar önce birden fazla olaya karışmış ve sonucunda da bir polis memurunun hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Günlerce gündemden düşmeyen konu büyük bir yankı uyandırırken, Çetin’in cezalandırılması dört gözle beklenilmişti. Ünlü yönetmen Sinan Çetin de oğlu nedeniyle olaylardan çok etkilenmiş ve uzun bir süre gündemden uzak durmak durumunda kalmıştı. Uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen Rüzgar Çetin, önceki gece yeniden gecelerde görüntülendi. Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, kameraları karşısında görünce koşar adım uzaklaştı. 

KALDIĞINI YERDEN DEVAM EDİYOR

2011 yılında bir barda kavgaya karışan ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, meydana gelen olay nedeniyle günlerce gündemden düşmemiş ve davranışları çok tartışılmıştı. Barda meydana gelen kavgadan bir süre sonra Beşiktaş’ta bir trafik kazasına karışan Rüzgar Çetin, bir polis memurunun hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Bu olay büyük bir infial yaratırken, Çetin’in gerektiği cezayı çekmesi için sosyal medyada ve basında büyük bir tepki oluşturulmuştu. Bir polisin vefat etmesine sebep olduğu için cezaevinde yatan Çetin, gece hayatına yeniden hızla döndü. 37 yaşındaki Çetin, Bebek Otel’de objektiflere yakalandı. Karşısında aniden basın mensuplarını gören Çetin önce şaşırarak daha sonrasında ise ‘’İyi seneler’’ diyerek koşar adım uzaklaştı. Otele girdikten sonra gözden kaybolan Rüzgar Çetin, telefonla konuşarak basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan kendini kurtardı. Ünlü ismin bundan sonra ne işle uğraşacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

rüzgar çetin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal