Hadise’nin Sevgilisi Mehmet Dinçerler Bombayı Patlattı: Evlilik Sinyalini Sosyal Medyadan Paylaştı!

Ünlü şarkıcı Hadise ile dolu dizgin aşk yaşayan iş insanı Mehmet Dinçerler, sosyal medyadan olay olacak bir paylaşımda bulundu. Ünlü çiftin hayranları o haberle havalara uçtu.

04.01.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-15:11)

Sesi ve şarkılarıyla hayranlarını kendine mest eden ünlü şarkıcı Hadise, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Çalkantılı aşk hayatı nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı, Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkı gözler önünde yaşamaktan mutluluk duyuyor. Her fırsatta sevgilisine toplu ortamlarda ilanı aşk eden Hadise’ye karşılık Mehmet Dinçerler de karşılıksız kalmadı. Sevgilisinin ismini açık açık vermese de, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Hadise’yi hedefine alan iş insanı, verdiği haber karşısında hayranlarının büyük bir coşkuyla havalara uçmasına neden oldu. Hadise’den ise konuya dair henüz bir açıklama gelmedi. 

DİNÇERLER’DEN OLAY GÖNDERME

Başarılı iş insanı Mehmet Dinçerler, şarkıcı Hadise’den önce birçok ünlü güzelle magazin gündemine düşmüştü. Hadise’yle aşk yaşamaya başladığı andan itibaren gözlerden düşmeyen gözde çiftten sonunda güzel bir haber geldi. Ünlü iş insanı sosyal medya hesabı üzerinden; ‘’Herkese, 2023 senesine girerken ‘’Bu sene benim senemdi be’’ diyeceği bir yıl dilerim…(benim öyle olacak)’’ diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Dinçerler’in attığı bu tweetten sonra ünlü iş insanının takipçileri; ‘’Enişte, yoksa beklediğimiz evlenme teklifi mi geliyor?’’ diyerek herkesin aklındaki o soruyu dile getirdi. Dinçerlerin attığı tweetin altına aynı tarzda birçok yorum ve beğeni yağdı. Ortaya atılan bu haberden sonra ise gözler Hadise ile Mehmet Dinçerler’in evlenmeyi planladığı 2022 senesine çevrildi. Bu yıl içinde evlenme teklifi edeceğinin sinyalini gönderen ünlü iş insanının hangi ayı tercih edeceği ise merak konusu…

hadise açıkgöz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal