Ebru Gündeş Seren Serengil’den İntikamını Eski Aşkı Yaşar İpek’le mi Aldı?

Ebru Gündeş ile meslektaşı Yaşar İpek’in aşk yaşadığına yönelik ortaya çıkan iddialar magazin gündemini kasıp kavurdu. İşte o ilişkiye dair detaylar…

04.01.2022-13:04 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-13:04)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yaptığı günden bu yana yediden yemişe herkesi kendine hayran bırakan güçlü ses Ebru Gündeş hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz yıl eşi Reza Zarrab’tan boşanan şarkıcının yeni bir aşka yelken açtığı konuşuldu. Seren Serengil’in eski eşi şarkıcı Yaşar İpek ile Gündeş’in bir ilişkiye başladığı iddiası ortalığı karıştırdı. Ünlü şarkıcılar hakkında ortaya atılan bu iddia sonrasında Yaşar İpek’ten konuya dair ilk açıklama geldi. 

ÜNLÜ ŞARKICI İDDİALARI YALANLADI

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in sosyal medyada yaptığı paylaşımlara meslektaşı Yaşar İpek’in düzenli olarak yorum atması ve beğenmesi, kullanıcıların ilgisini çekti. Uzun bir süredir kalbi boş olan ikilinin bir araya gelip gelmediği merakından sonra, ortaya çok konuşulacak bomba bir iddia atıldı. Başarılı şarkıcı Yaşar İpek ile geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Ebru Gündeş’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Ortaya gelen bu iddialardan sonra kendini açıklamak zorunda hisseden İpek ise, Bilal Özcan’a röportaj verdi. İpek verdiği röportajda ünlü şarkıcı Gündeş’le aralarında hiçbir şey olmadığını hatta yan yana bile gelmediklerini dile getirdi. Bilal Özcan’a konuşan ipek konuyla ilgili; ‘’Söz konusu değil böyle bir şey. Ebru Gündeş'i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm, o da sahnede’’ diyerek hakkında çıkan bu iddialara bir son verdi. Yaşar İpek’ten sonra ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in de konuya dair bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak edilen ve beklenen konular arasında yer alıyor. Ayrıca Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'le evliliği sırasında kaçak işler yaptığını bildiğini söyleyen Seren Serengil, bir dönem ortalığı karıştırmıştı. Bu iddiaların ardından Serengil'in eski aşkıyla Gündeş'in isminin anılması, ''Ünlü şarkıcı intikam mı aldı?'' soruları da beraberinde getirdi. 

ebru gündeş

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal