12.08.2022-12:11 (Son Güncelleme:18.02.2023-09:08)


1

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu, babası Remzi Gündeş ise 5 yaşındayken evi terk etmiş ve hiç görüşmemiştir. Gündeş, Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi ve maddi imkansızlıkları yüzünden öğrenimini yarım bıraktı. Bu yüzden konfeksiyon işçisi olarak çalışmaya başladı. O sıralarda Neşe Demirkat tarafından keşfedildi.



2

Yıllar önce hayatımıza giren bu genç ve minyon kadının, Türkiye'nin gündemindeki isimlerden biri olacağını tahmin edemezdik.



3

Bağış gecesi Ebru ve Hadise pişti oldu

Bağış gecesi Ebru ve Hadise pişti oldu

Türkiye bu akşam Turkuvaz Medya Stüdyoları’nda düzenlenen “Türkiye Tek Yürek” sloganlı bağış gecesine kilitledi. tv8 adına katıldığı yayında telefonla bağış toplamanın yanı sıra 1 Milyon TL de bağış yapan şarkıcı Ebru Gündeş eski eşi Reza Zarrab’la y*asak aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme gelen eski jüri arkadaşı Hadise ile uzun süre sonra aynı ortamı paylaştı. İki ismin birbirlerini görünce ortamın gerildiği iddia edildi.



4

Ebru Gündeş'İn ayrılığının ardında eski eşimi var?

Ebru Gündeş'İn ayrılığının ardında eski eşimi var?

Türk müziğinin sevilen ismi Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile olan evliliğiyle magazin gündeminden düşmüyordu. Dolandırıcılık suçundan aranan ve yurt dışına kaçan Zerrab, Ebru Gündeş ile evliyken Hadise'yle de sevgili olduğu gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz senelerde Reza'dan boşanan Ebru, gönlünü kendisinden 20 yaş küçük Rassan'a kaptırmıştı. Mynet.com'da yer alan habere göre; İkilinin ayrıldığı, eski eş Reza Zarrab'ın, Rassan'dan ayrılmak için Gündeş'i tehdit ettiği iddia edildi.



5

Sevgilisinin gerçek yüzü!

Sevgilisinin gerçek yüzü!

İş insanı ile sevgili olan Ebru Gündeş, Rasssan Khosnaw nedeniyle tepkilerin odağında. Sevgilisinin sitesinde yer alan Kürdistan bölgesi tabiri herkesi kızdırdı.



6

Ebru Gündeş'in zor anları

Ebru Gündeş'in zor anları

Koronavirüs sebebiyle annesini kaybeden Ebru Gündeş, ilk kez sahne aldı. Sahnede Aşık şarkısındaki ‘Keşke yanımda olsaydın canım. Öyle özledim ki’ sözlerini okurken gözyaşlarını tutamadı. Sahnede zor anlar yaşayan Ebru Gündeş’e seyircilerden destek geldi.



7

İsminin duyulmasıyla birlikte bir magazin figürü olarak anılmaya başladı. Gazetelerde ilk haberi babasının mezarında dua ederken bir fotoğraftı. Ama yıllar sonra Ebru Gündeş'in babasının ailesini terk ettiği ve görüşmedikleri öğrenildi.



8

İkinci albümü "Ben Daha Büyümedim" ile şarkıcılıktan oyunculuğa geçti.



9

Hamdi Vardar

Hamdi Vardar

Özal hayatıyla ilgili ilk bomba 16 yaşında evlenmesiydi.



10

Hakan Altun

Hakan Altun

Ebru Gündeş Hakan Altun'la aşk yaşamaya başlamıştı. İddiaya göre Ebru Gündeş, Hakan Altun'la yaşadığı eve Ukraynalı bir yardımcı alıyor. Bu kadına da Hakan'ın yaptıklarını kendisine rapor etmesini tembihliyor. Hatta ve hatta ona kur yaparak, tepkisini ölçmesini de istiyor. Hakan Altun da durumu anlayınca ilişkiye son veriyor.



11

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş kedisinden 20 yaş küçük sevgilisi ile birbirlerine sarıldıkları pozlarını sosyal medyada paylaştı. Yeni aşkını böyle duyuran Gündeş, İranlı iş adamı ile birlikte olduğu öğrenildi.



12

Emel Sayın'ın vokalistiydi

Emel Sayın'ın vokalistiydi

Ünlü sanatçının sevgilisinin ise Bahar Candan'la aşk yaşadığı iddia edilmiş ancak taraflar bu iddiayı kabul etmemişti. Al Sana Haber magazin programı ise Rassan Khoshnaw'ın, Candan'a gönderdiği 24 milyon TL'nin belgelerine ulaştı.



13

Serdar Ortaçla birlikteliği başladı

Serdar Ortaçla birlikteliği başladı

Yayınlanan belgede Khoshnaw'ın bir dönem beraber olduğu Bahar Candan'a 5 Milyon AED'yi banka hesabı aracılığıyla yolladığı belli oluyor. Bahar Candan’la ilişkisi olmadığını ifade eden Khoshnaw, bu belgelerin gündeme çıkmasının ardından sevgili Ebru Gündeş’ten veto yediği de iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr