Ebru Gündeş’in Eski Eşi Reza Zarrab Adını Değiştirdi Yeni İş Kurdu

Türkiye’de Ebru Gündeş ile olan evliliği ile tanınan Reza Zarrab, itirafçı olarak gittiği ve tutuklandığı ABD’de yeni bir hayata yelken açtı.

23.10.2021-13:48 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-13:48)

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile evlenen ve bu evlilikten bir kızı olan Reza Zarrab, karıştığı dolandırıcılık olaylarından sonra ABD’ye kaçtı. 2016 yılında itirafçı olarak gittiği ABD’de tutuklanan Zarrab, kısa bir süre sonra serbest bırakıldı ve kendine yeni bir hayat kurudu. Bir binicilik merkezi işleten Zarrab’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

REZA ZARRAB DEĞİL AARON GLDSMİTH

ABD’de tutuklu hayatını biten Zarrab, serbest kalınca kendine yeni bir hayat kurdu. İlk iş adını değiştiren Zarrab, adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdi. Binicilik merkezi işletmeye başlayan ve binicilik şampiyonu olan yeni sevgilisi Carolina Roffman'la ilk kez görüntülendi. 

KARA PARA AKLAMADAN İŞ ADAMLIĞINA 

Kara para akladığı için kaçan ve kaçtıktan sonra tutuklanan Zarrab, itirafçı olduktan sonra serbest kalmasının ardından kendine yeni bir iş kurdu. Zarrab kendine, Next Level Performance isimli bir binicilik merkezi kurdu.

Yurtdışında yayın yapan bir internet sitesinde yer alan habere göre, geçtiğimiz Haziran ayında Florida’da binicilik merkezi kuran Zarrab, binicilik şampiyonluğu bulunan Carolina Roffman'la yeni bir aşka yelken açtı. Zarrab’ın iş kurduğuna dair haberler eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamalarında yer aldı.

Reza Zarrab

20 YILDIR BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM

İnternet sitesinin haberinde adını , Goldsmith olarak değiştiren Reza Zarrab’ın ifadeleri de yer aldı. Zerrab, ‘Neredeyse 20 yıldır bu sektördeyim, genelde sıçrama üzerine çalışıyordum. Şimdi ise at terbiyesi konusuna eğilmeye başladık. Allah'a şükür arkamdaki ekip çok iyi, Sonata'yı ilk gördüğümde içimden bir ses harika bir at olduğunu söylemişti. Atın yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnteratım ve elbette Caroline Roffman da onu geliştirerek harika bir iş çıkardı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Sonata özel bir at, bir sonraki hedefim onun gelecek yılki Dünya Şampiyonası'nda ABD'yi temsil ettiğini görmek’ şeklinde konuştu.

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Rıza Zarrab yani Aaron Goldsmith, 20 dönümlük çiftliğinde şampiyon bir binici olan yeni sevgilisi Carolina Roffman'la da görüntü verdi. Ancak Zarrab bu fotoğrafları yeni ismi ifşa olunca sosyal medya hesaplarından sildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal