Ünlü Şarkıcı Hadise Sevgilisi Mehmet Dinçerler’i Öpücüklere Boğdu!

Ünlü şarkıcı Hadise yeni yıla şarkılarını söyleyerek girdi. Sahnede sevgilisi Mehmet Dinçerler’e yaptığı gönderi sosyal medyada olay oldu.

01.01.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-16:41)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yaptığı günden bu yana popülerliğini hiç kaybetmeyen Hadise, şarkılarının yanı sıra sahne için seçtiği kıyafetler ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine düşen ünlüler arasında yer alıyor. Başarılı şarkıcılık kariyerinin yanı sıra son zamanlarda yaşadığı aşklarla gündeme gelen Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Güzel şarkıcı sevgilisine olan aşkını gerek sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla, gerekse de toplum içinde gösterdiği tavırlarla aşkını sergiliyor. Kaan Yıldırım’la evleneceği beklenen ve hakkında çıkan haberlerden sonra ilişkisini bir süre sonra sonlandıran Hadise, bu ayrılığın üzerinden çok geçmeden yeni aşka yelken açmıştı. Dinçerler’le olan ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise, en çok sevgilisinin ailesinin ideolojik görüşlerine uymaması nedeniyle eleştirilmişti. Dinçerler’in aile yapısına uymadığı iddia edilen güzel şarkıcıyla iş insanı Mehmet Dinçerler’in ailesel sebepler nedeniyle kısa sürede ayrılacağı konuşuluyordu. Tüm bu iddialar ortalıkta dolaşırken, ünlü çift aşklarını yaşamaya dolu dizgin devam ediyor. 

ŞARKICI AŞKINA DOYAMADI

Yeni yılı sahnede karşılayan isimlerden olan güzel şarkıcı Hadise Açıkgöz, sevdiği şarkılarını söyleyip dans ederken şovunu yapmayı ihmal etti. Giydiği siyah mini elbiseyle nefes kesen performanslara imza atan ünlü şarkıcı, Altın Kelebek’te olduğu gibi sevgilisi Mehmet Dinçerler’i unutmadı. Şarkılarını seslendirdiği sırada dans performansıyla coşan ünlü şarkıcı, kendisini en önden izleyen Mehmet Dinçerler’e öpücük atmayı ihmal etmedi. Kameralara yansıyan Hadise bu görüntüleriyle sosyal medyanın diline düştü. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mehmet Dinçerler ise sahneden gelen öpücük karşısında utandı. 

hadise açıkgöz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal