Ünlü Şarkıcı Hande Yener Yeni Yıla İbrahim Tatlıses’le Birlikte Girdi!

Son zamanlarda çıkardığı şarkılar ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Hande Yener, yeni yıla İbrahim Tatlıses’le girdi. İşte ikilinin o görüntüleri…

01.01.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-14:57)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hande Yener, 2021 yılına çıkardığı şarkı ve yaptığı açıklamalarıyla damgasını vurdu. Birçok meslektaşının şarkıcılığını ve sahne kıyafetlerini eleştiren ünlü şarkıcı, beraberinde yaptığı birçok çarpıcı açıklamayla tüm okları üzerine çekmeyi başardı. Çıkardığı şarkıdan ziyade özel hayatı ve yaptığı açıklamaları gündeme gelen ünlü şarkıcı, yeni yıla girerken verdiği konser ve tercih ettiği kıyafetle sosyal medyada olay oldu. Kırmızı kalça ve sırt dekolteli kıyafetle sahneyi sallayan ünlü şarkıcı, tercih ettiği cesur kıyafetle herkesi şaşırttı. 

YENER’DEN CESUR KIYAFET

Geçtiğimiz günlerde yaptığı pop müziğin zirvesinde ilk üç isim açıklamalarından sonra gündemden düşmeyen şarkıcı Hande Yener tüm okları üzerine çekmişti. Megastar Tarkan’ın koltuğuna Edis’i oturtan şarkıcıya, birçok meslektaşı tepki göstermiş ve Tarkan’ın yerine kimsenin geçemeyeceğini söylemişti. Ünlü şarkıcı bu açıklamaların ardından Altın Kelebek’te En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü alan Hadise’yle, aday gösterilmeyen Gülşen’i kıyasladı. Pop müziğin üçüncü sırasında ikisinden birinin olduğunu ima eden şarkıcı, isim vermeden buna seyircinin karar vereceğini söyledi. Yaptığı iddialı açıklamalardan sonra yine sessiz kalmamış, sert iddialarına devam etmişti. Ünlü şarkıcı yeni yılda verdiği konserde de hayranlarını coşturduktan sonra, giydiği kıyafet olay oldu. Her yerinden dekolteli kıyafetiyle sahnede yeni yılı karşılayan şarkıcı, İbrahim Tatlıses’le birlikte geri sayımı gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcının o görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. 

hande yener

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal