Camdaki Kız’ın Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’ndan Unutulmaz Dans Performansı!

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde sahneye çıkan ünlülerden biri de Feyyaz Şerifoğlu’ydu. Ünlü oyuncunun dans ve şarkı performansı gecede en unutulmaz anlar arasındaydı.

01.01.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 01.01.2022-15:54)

Fragmanı ilk yayınlandığı günden, son bölümüne kadar reyting rekorları kıran ve kısa sürede hikayesiyle ekran başındaki izleyicilerini etkisi altına alan Camdaki Kız dizisi gündemden düşmemeye devam ediyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesinin gerçekliğiyle izleyici tarafında büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, bölümler ilerledikçe başarısına başarı katmaya devam ediyor. Her yeni bölümle yeni heyecanlara atılan dizinin başrolü Sedat’ı canlandıran Feyyaz Şerifoğlu da, yakaladığı bu çıkışla ününe ün katmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun Kırmızı Oda’daki performansı Camdaki Kız dizisinde başrol oynamasının önünü açmış ve Şerifoğlu’nun oyunculuk kariyerindeki basamaklarını hızla çıkmasına neden olmuştu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılda birbirinden ünlü isimleri O Ses Türkiye’ye çağıran Acun Ilıcalı, bu senenin en iyi çıkış yapan oyuncularından birini çağırmayı ihmal etmedi. 

ÜNLÜ OYUNCUDAN KUZU KUZU PERFORMANSI

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra kariyerinde şarkıcılık geçmişi olan başarılı oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının davetlisi oldu. Camdaki Kız dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncuyu programa davet eden Ilıcalı, unutulmaz performanslar arasına girecek Şerifoğlu’nun dansını ve şarkı söyleşini belgelemiş oldu. Ekran başındaki izleyicilerin hem şaşırdığı hem de Tarkan’a benzettiği ünlü oyuncuya sahnedeki performansı nedeniyle övgüler yağmaya devam ediyor. oyunculuk kariyeri dışında şarkıcılıkta da başarılı olduğunu kanıtlayan yakışıklı oyuncu, Tarkan’ın kuzu kuzu şarkısını seslendirdi. Dans edişi ve şarkı söyleyişiyle çok beğenilen Şerifoğlu stüdyoda alkış yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada da hızla yayılan videoları nedeniyle beğeni ve yorum yağmuruna tutulan başarılı oyuncu, gördüğü ilgi nedeniyle hayatından memnun gözüküyor.  

feyyaz şerifoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal