Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu Semiha Bezek İle Yakalandı!

Burcu Biricik ile başrollerini paylaştığı Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu, meslektaşı Semiha Bezek ile Alaçatı'da görüntülendi. İkili bir mekanda samimi şekilde görüntülendi. Görüntüler kısa sürede gündem oldu.

24.07.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-14:40)

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu tatilde aldı. Şimdilerde Alaçatı'da olan Şerifoğlu, meslektaşı Semiha Bezek'le ve diğer arkadaşlarıyla bir mekana gitti.

AŞK İDDİALARI ORTAYA ATILDI

Yemekte eğlenceli dakikalar geçiren ikili, bir ara 'Delalım' parçası çalarken, halay çekti. Gece boyunca yan yana oturan ünlü isimlerin bu görüntüleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından, 'Acaba aşk mı yaşıyorlar?' sorusunu gündeme getirdi.


ÜNLÜ İSİMLER EŞLİK ETTİ

Bir dönem Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Şerifoğlu, bir ara eser seslendirdi. İkiliye, Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çiftinin yanı sıra fenomen Burak Altındağ da eşlik etti. Bezek, bir dönem 'Mucize' filmlerinde başrol oynayan Mert Turak'la birlikteydi.

'İKİNCİ SEZON İÇİN ÇOK SABIRSIZIZ

Çeşme Alaçatı’da tatil yaparken görüntülenen Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız'ın ikinci sezonu için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Çekimlere Ağustos ayında başlayacaklarını heyecanla ifade eden Feyyaz Şerifoğlu, şimdiye kadar yaşananlardan ise çok memnun. Oyuncu, 'Proje biraz hızlı başladı. Çok şükür de hızlı gidiyor. Sonuçtan memnunuz. Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız. Sabırsızız' açıklaması ile ne kadar istekli olduğunu da sergilemeyi ihmal etmedi.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal