Yusuf Güney Taksiciyle Kavga Etti! O Anları Sosyal Medyadan Paylaştı!

Geçtiğimiz aylarda 'Astral seyahatle uzaya gittim' açıklamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Yusuf Güney, taksi şoförüyle gerginlik yaşadı. Köprü trafiğine girmek istemeyen Güney, taksiciyle kavga etti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

24.07.2021-13:37 - (Son Güncelleme: 24.07.2021-13:37)

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney taksi beklerken yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Karşıya geçmek için taksi bekleyen ünlü şarkıcı şoförler tarafından reddedilince sinirlendi.

'BENİ TEHDİT EDİYOR'

Yusuf Güney, taksi şoförüyle kavgasını cep telefonuyla kaydedip, sosyal medya hesabından paylaştı. O anları yayınlayan ünlü şarkıcı, 'Bir buçuk saattir burada taksi bekliyorum. Ağabeyimiz karşıya geçmek istemiyormuş. Neymiş, trafik varmış. Beni 'İner misin?' diye tehdit ediyor.' şeklinde konuştu.


'ARTİSTLİK YAPMA'

37 yaşındaki Güney, ardından, kendisine, 'Ağabey beş saat de geri mi döneceğim? Sen beni tehdit ediyorsun 'Mecbursun' diye.' ifadelerini kullanan şoföre ise, 'Mecbursun. Adam seçiyorsunuz. Ne demek istiyorsun? Artistlik yapma! Ben hatalı değilim.' sözleriyle yanıt verdi. Yusuf Güney'in kısa bir süre sonra paylaşımını Instagram hesabından sildiği görüldü.

ASTRAL SEYAHATLE UZAYA GİTTİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ

Yusuf Güney, geçtiğimiz aylarda çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı, katıldığı programda, 'Uzaya gitme hayalleriniz var mı?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Astral seyahatle uzaya gittiğini söyleyen 36 yaşındaki Güney, 'Astral seyahat bilimsel olarak da var. Yani düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp, zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre Astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım.' demişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal