Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Film Olarak Geliyor! Oyuncu Kadrosu ve Yayınlanacağı Platform Belli Oldu!

EDHO Blu TV'ye geliyor. Sadece dizi olarak değil, film olarak da platformda izleyicinin karşısına çıkacak. Oktay Kaynarca'nın dizide olup olmayacağı tartışmaları sonlandı.

04.01.2022-15:40 - (Son Güncelleme: 04.01.2022-15:40)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümüyle ATV'de ekranlara gelecekti lakin ATV ile anlaşamama sebebiyle dizinin o bölümü yayınlanmadı. Sonradan gelen haberler, yapım ekibiyle televizyonun para konusunda anlaşamadığını ortaya çıkardı. Bu sebeple dizi ATV tarafından yayından kaldırıldı. Şimdiyse EDHO yeni bir kanal, yeni bir platformla ekranlara gelecek.

BLU TV ADIM ATTI

EDHO yapımcı ekibi, Türkiye'nin ilk internet platformu Blu TV ile anlaştı. Sektörü derinden sarsan bu anlaşma, 200. bölümün en sonunda yayınlanacağı anlamına geliyor. Bugün sabah çıkan haberler, hızla gerçeğe döndü. Dizinin yayınlanmayan 200. bölümü, yenilenen montaj ve ek sahnelerle birlikte film haline getirilip Blu TV'de yayınlanacak. 

İSMİ DEĞİŞİYOR

EDHO her ne kadar Blu TV'ye geçiriyorsa da isim haklarını elinde bulunduran ATV yüzünden asıl ismiyle ekranlara gelemeyecek. Bunun yerine 200. bölümün uzatılmış versiyonu olan filmin ismi "Son Efsane" olacak. Blu TV ay sonunda filmi aylık yayın akışında bulunduracak. Sonradan dizi formatında yapım devam edecek.


OKTAY KAYNARCA DİZİDE  YER ALMAYACAK

Unutulmaz dizi her ne kadar film olarak geri dönecekse de bazı oyuncular yer almayacak. Hapisteki Oktay Kaynarca ile Yunus Emre Yıldırımer yurt dışında gösterilip dizide yer almayacak. Dizinin başrolünü İlyas Çakırbeyli'yi oynayan Ozan Akbaba üstlenecek.

EDHO NEDEN BİTTİ?

Gelen bilgilere göre dizi ekibi tarafından 200. bölüm kanal yönetimine teslim edilmedi. Sebebinin para mevzusu olduğu tahmin ediliyor. ATV yönetimi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapım ekibi arasında 6. sezondan sonra zam hakkında görüşmeler yapıldı. ATV yönetimi gelen zam isteğini kabul etti ve 7. sezon başlamadan önce zammın yapılacağına dair anlaşıldı. Gelen haberler doğrultusunda söylenilen fiyat yükseltilmesi yapılmadı. Yapım ekibinin de zam yapılmaması yüzünden diziyi yayına sokmadığı düşünülüyor. ATV, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yerine Baba Parası adlı filmi yayınladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal