Evli Şarkıcıyla Adı Çıkan Modacı Gülşah Saraçoğlu Ortaya Atılan İddialar Karşısında Çılgına Döndü!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’nun şarkıcı Deha Bilimler ile aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı. O isimlerden ilk açıklama canlı yayında geldi. İşte detaylar…

30.12.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-15:18)

Son zamanlarda yarattığı polemikler ile gündeme gelen ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bu kez yasak aşk iddiasıyla magazin gündemine oturdu. Şarkıcı Deha Bilimler ile aşk yaşadığı konuşulan ünlü modacının, konser sonrası şarkıcıyla baş başa vakit geçirdiği iddia edildi. 2. Sayfa isimli magazin programında ele alınan konunun ardından ünlü modacı ve şarkıcı canlı yayına bağlanarak her şeyi itiraf etti. Evli ve üç çocuk babası şarkıcı Bilimler ile hakkında çıkan yasak aşk iddialarını yalanlayan Saraçoğlu, sinir küpüne döndü. TV8’de yayınlanan programa bağlanan ikili, eğer böyle bir iddia varsa görüntüleri yaysınlar diyerek de, haberi yayan kişiye meydan okudu. 

BİLİMLER: BU YAPILAN HAYİNLİKTİR

Sesi ve şarkılarıyla gündeme gelen Deha Bilimler ile Gülşah Saraçoğlu hakkında yapılan iddia ortalığı karıştırdı. Evli ve üç çocuk babası Bilimler, gördüğü bu haber karşısında neye uğradığını şaşırdığını söyleyerek; ‘’Üç tane çocuğum var evliyim. İstanbul’daki herkes beni dinlemeye gelir. Benim bu taraflarda bezim yok hepiniz bilirsiniz. Gülşah Saraçoğlu da beni dinlemeye gelir. Önde oturuyordu, mikrofon uzattım sahneme çıktı... Arkadaşım o benim. Anlam veremedik böyle bir şeye. Bu iddiayı çıkaranın Gülşah'la bir problemi olduğunu düşünüyorum. Sahneme gelmesi dışında Gülşah Saraçoğlu ile asla bir yerde bir araya gelmedik. Eşim beni biliyor. Bu bana yapılan bir komplo ve hainliktir. Varsa elinizde bir görüntü yayınlayın kardeşim dedim. Bu haberi ilk duyduğumda güldüm’’ diyerek iddiaları yalanladı. 

gülşah saraçoğlu deha bilimler

YASAK AŞK İDDİASI

Ünlü modacı ve şarkıcı arasında ortaya atılan yasak aşk iddiası tüm sosyal medyayı ve magazin gündemini kasıp kavururken, haklarında çıkan bu haberi yalanlamak için canlı yayına bağlanan ikili sert açıklamalarda bulundu. Yuva yıkan kadın olarak gösterilen Saraçoğlu hakkında çıkan bu iddiaya; ‘’ Böyle bir durumu izah etmenin üzüntüsü içerisindeyim. O kadar fuzuli, yanlış ve yalan bir durum ki. Deha yıllardır hayatımızda ve çok kıymetli bir ailesi olan bir arkadaşım. Kim bunu neden ortaya attı... Sahneye çıktım hatta o sırada yere düştüm, Tiktok'a düştü. Güldük buna. Bir görüntü olduğu söyleniyor, Allah aşkına bana da yollasınlar’’ diyerek son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal