Çağatay Ulusoy Ekranlara Geri Dönüyor: Yeni Partneri Tartışma Yarattı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. İşte habere ilişkin o detaylar…

30.12.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-14:17)

Oyunculuk alanında keşfedildiği ilk günden bu yana çeşitli dizi ve film projelerinde yer alan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeniden televizyon ekranlarına dönmek için gün sayıyor. Televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan dizilerin aranan yüzü yakışıklı oyuncu Ulusoy, yeniden bir televizyon projesinde yer alacak. Yıllar önce Hazal Kaya ile oynadığı Emir karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncunun, o diziden sonra önü iyice açıldı. Başarılı oyuncu sonrasında, Medcezir, Delibal, İçerde, Hakan Muhafız, Yeşilçam gibi birçok dizi ve filmde başrol oynadı. Oyunculuk performansı ve büründüğü rolü ile hafızalara kazınan, yakışıklılığı ile de genç kızların kalbinde taht kuran oyuncu Çağatay Ulusoy, televizyon ekranlarına verdiği arayı yeni projesiyle kapatmaya hazırlanıyor. 

YALI ÇAPKINI YALAN OLDU 

Birkaç aydır Yalı Çapkını dizisi ile ekranlara gelecek olan Çağatay Ulusoy, hayranları tarafından oldukça merak ediliyordu. Ünlü oyuncunun yer alacağı Yalı Çapkını dizisi radikal bir kararla ismini değiştirip, ‘’Süslü Korkuluk’’ yaptı. Beklenmedik bu haberle izleyicileri şaşırırken, ünlü oyuncunun başka bir projeye başlayacağı sanıldı. Ortaya atılan iddiaya göre ise bu senaryoyu beğenmeyen ve bazı değişiklikler yapılmasını talep eden yetenekli oyuncunun istekleri yerine getirilirken, isim değişikliğine de gidildi. Yalı Çapkını dizisi yalan olarak Süslü Korkuluk olarak karar verildi. OGM Pictures’ın birbirinden başarılı yapımlarından yalnızca biri olacak bu dizi de, TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşmayı bekliyor. Merakla beklenen dizinin yeni yılda başlayacağı söylense de, belirli bir tarih henüz belirtilmedi. Ünlü oyuncunun dizideki partnerinin kim olacağı ise şimdiden tartışma yarattı. Yakışıklı oyuncunun yanına beğendikleri ünlülerin fotoğraflarını koyan hayranları, Ulusoy'a bir türlü güzel oyuncu beğenemedi. 

çağatay ulusoy

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal