Çağatay Ulusoy'dan Aşk İddialarına Sert Cevap: 'Salın Bizi'

Ekranlardan uzak olan Çağatay Ulusoy, sevgilisi Duygu Sarışın'dan ayrılıp, Serenay Sarıkaya ile barıştığı iddia edilmişti. İddialara sert şekilde cevap veren Ulusoy, 'Gayeniz nedir? Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim' yanıtını verdi.

09.07.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-09:35)

Ünlü oyuncu ve manken Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz hafta meslektaşı Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun düğün töreninde görüntülendi. Düğünde Çağatay Ulusoy'un katılanlar arasında bulunan Serenay Sarıkaya ile tekrar bir araya geldikleri konuşuluyordu. Hatta Ulusoy'un Serenay Sarıkaya ile birlikte tatile çıkacağı iddia ediliyordu. Çıkan iddialara sessiz kalamayan yakışıklı oyuncu sert tepki verdi.

İDDİALARA SERT TEPKİ VERDİ

İkili arasındaki aşk iddialarına sessiz kalamayan Ulusoy, 'Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu? Çok üzücü... Gayeniz nedir? Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim' açıklamasını yaptı.


'KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI'

Uzun süredir birliktelik yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları konuşulmuştu. Çağatay Ulusoy bu iddiaları yalanlayarak 'Bizim tabii kalplerimiz nasırlaştı, gülüp geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor.' demişti.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal