Cenk Küpeli ve Derya Çayırgan Yakalandı! Panik Anları Dikkat Çekti

Yeni yılın ilk ayında Demet Şener'den boşanan Cenk Küpeli, voleybolcu Derya Çayırgan'la görüntülenince panik yaptı. Gazetecilerden kaçan ikili 'Yeni bir aşk mı?' sorusunu akıllara getirdi.

09.07.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-09:02)

Eski manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli, 19 aylık evliliklerini geçen Ocak ayında tek celsede sonlandırdı. Boşanma sonrası ikili dost kalacaklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin yeniden barıştığı iddia edilmişti. Bu iddia konuşulmaya devam ederken Küpeli, Nişantaşı'nda bir kadınla görüntülendi.

KAÇMAK İÇİN YER ARADILAR

Araç içerisinde görüntülenen Cenk Küpeli ve Çayırgan, gazetecileri fark edince aracın camlarını kapatarak oradan uzaklaşmaya çalıştı. Cenk Küpeli, kırmızı ışıkta durmayarak trafiği tehlikeye attı. Voleybolcu ise önce eliyle daha sonra maske ve gözlükleriyle görüntü vermemek için çaba sarf etti. Uzun süreli kovalamacanın ardından Nişantaşı’ndan ayrılan ikili, 'Yeni bir aşk mı?' sorusunu akıllara getirdi.


MENAJERLİĞE BAŞLADI

Çift hakkında çıkan aşk dedikodularının ardından Cenk Küpeli'nin milli voleybolcu Derya Çayırgan'ın menajerliğini yaptığı ve birlikte transfer görüşmesine gittikleri ileri sürüldü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal