Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi Barıştı!

Ayrılık haberiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı geri adım attı. Stres nedeniyle bebeğini kaybeden, ardından sevgilisiyle yollarını ayıran sosyal medya fenomeni, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile olan fotoğraflarını tekrar yükledi.

08.07.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-14:01)

İlişkileriyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi çifti bir kez daha sosyal medya hamlesiyle gündemde. Şu sıralar Ibiza'da olan Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile arasındaki buzları eritti. Ayrılık sonrası tekne turuna çıkan çifti arkadaşlarının paylaşımı ele verdi. İlişkilerini ikinci bir şansı veren ikili, yavaş yavaş eski günlerine de geri dönmeye başladı.

FOTOĞRAFLARI GERİ YÜKLEDİ

Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıktan sonra sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları kaldırmıştı. Subaşı kızı Melisa ile bir pozunu paylaşıp 'Beni merak eden sevgili arkadaşlarım... İçim kan ağladığı zaman da bile o her gün yüzümü güldürüyor' mesajı yazmıştı. Aralarındaki  sorunları aşan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle olan bütün fotoğrafları sildiği gibi arşivden geri yükledi.


BEBEĞİNİ DÜŞÜRMÜŞTÜ

Şeyma Subaşı, kısa süre önce yaptığı paylaşımda, önce hamile olduğunu sonra da bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Üzücü haberi Instagram hesabından paylaşan Subaşı, 'Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünü ertelediğimi yazmıştım. Maalesef bu stresin bebeğimin kaybına da neden olduğunu duyurmak zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkürler. Duyguların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacım var' ifadelerini kullanmıştı.

İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Çiftin ayrılmasından sonra çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Şeyma Subaşı’nın tektaşı sahte çıktı ve ayrılık kararı aldı. Bir diğer iddia ise, 'sevgilisinin işlerinden şüphelenen Şeyma, ilişkiyi bitirdi'  yönündeydi. Şeyma Subaşı'nınn tektaş yüzüğünün 800 bin TL olduğu iddia edilmişti. Subaşı bu iddialar üzerine 'Sevgilime söyledim Türk basınında yüzüğün 800 bin TL olduğunu yazmışlar, o da 'bari dolar yazsalarmış' şeklinde cevap verdi' demişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal