Şeyma Subaşı ve Sevgilisinden Romantik Pozlar!

Şeyma Subaşı, evlilik kararı aldığı sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarını paylaşarak 'Seninle peri masalı geleceği yaşamak için sabırsızlanıyorum' ifadelerini kullandı.

17.05.2021-13:57 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:15)

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşka geldi. İspanya İbiza'da kumsal kenarında ateş yakan çift, birbirine sarıldığı anları Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

‘HER ŞEY MÜKEMMEL OLACAK’

Bikinisiyle poz veren Şeyma, sevgilisinin kendisine sarıldığı kareleri, ‘Seninle olacak her şey için çok heyecanlıyım. Seninle bir peri masalı geleceği yaşamak için sabırsızlanıyorum aşkım. Her şey mükemmel olacak kalbimin derinliklerinde hissediyorum’ paylaştı.

Instagram'da 3,2 milyon takipçisi bulunan Subaşı'nın pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

HAZIRLIKLARA BAŞLADILAR

Geçtiğimiz aylarda Buket Aydın'ın programına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisini ailesiyle tanıştırdığını hatta iki aile arasında küçük bir isteme töreni olduğunu söylemişti. Açıklamasından haftalar sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Subaşı, ‘Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım’ diyerek yakında düğün yapacağının müjdesini verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal