Şeyma Subaşı Önce Yalanladı, Sonra Hamile Olduğunu Açıkladı!

Mısırlı milyarder sevgilisi ile evlilik hazırlıkları yapan ve geçtiğimiz gün teklif alıp yüzüğü takan Şeyma Subaşı, evlilik iddialarına ilk kez net bir cevap verdi.

04.06.2021-11:24 - (Son Güncelleme: 22.06.2021-14:25)

Bir süredir Mısırlı sevgilisi ile mutlu bir beraberlik yaşayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabı üzerinden sevenleri ile paylaştı. Bu kadar ani evlilik kararı almasının arkasından 'hamile mi' iddiaları gündeme geldi. Kimileri 3 aylık hamile dese de, Şeyma Subaşı bu haberleri ti'ye almış kesin bir dille yanıt vermemişti. Gülerek yanıt veren Subaşı, 'Türkler her şeyi konuşuyor, herkes her şeyi biliyor zaten' şeklinde konuşmuştu. Ünlü fenomen az önce yayınladığı gönderi ile hamile olduğunu açıkladı!

Subaşı açıklamasında; 'Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim." diyen Şeyma Subaşı, 'Son zamanlarda hamile olduğuma dair çıkan söylentileri memnuniyetle doğrulamayı ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse evlenmek için acele etmemizin nedeni de buydu. Acele etmek için bir sebep olmadığına karar verdik. Birbirimize sevgi ve saygı duyuyoruz, şimdilik kutlamaları erteleyip hamileliğin keyfini çıkarmaya odaklanmaya karar verdik. Bütün iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler. Gelecek için heyecanlıyım.' ifadelerine yer verdi.


'EVLENMEDEN OLMAZ' DEMİŞTİ!

Temmuz ayında İbiza'da nikah masasına oturmayı planladıklarını söyleyen Şeyma Subaşı, sözlerine şöyle devam etti: 'Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten. Açıkçası benim artık Türkiye ile alakam yok. Benimle de o kadar ilgilenilmiyordur artık diye düşünüyorum ama hala hakkımda konuşuluyor. Daha evlenmeden boşanmamı konuşuyorlar, boşanırsam ne kadar alacağımı, nafakamı konuşuyorlar.' şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEK!

Şeyma Subaşı, yaz boyunca Ibiza'de kalacaklarını ve eylül ayında ABD'ye geçip Miami'de yaşayacaklarını belirtmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal