Şeyma Subaşı Neden Evleniyor?

Mısırlı sevgilisi ile evleneceğini duyuran Şeyma Subaşı hakkında 'hamile' iddiaları ortaya atılmıştı. O iddiaları doğrulayacak nitelikte açıklamalar yapıldı.

02.06.2021-16:31 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-16:54)

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aniden evlilik kararı alan ünlü fenomen Şeyma Subaşı hakkında ‘hamile’ iddiaları ortaya atılmıştı. Subaşı’nın son gönderilerinde görülen detaylar iddiaları güçlendirdi. Ünlü isim sosyal medya hesabından evlilik iddialarını da doğrulayınca, bu kadar çabuk evlenmesinin altında başka bir neden yatıp yatmadığı hayranları tarafından merak edildi. Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraflarda sürekli olarak karnını tutması 'hamile' söylentilerine yol açtı. 'Hamilelik' haberleriyle ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan fenomenin üç aylık hamile olduğu iddiaları ortaya çıktı. Magazin yazarı Bülent Cankurt, 'Doğrusunu benden öğrenin' diyerek Şeyma Subaşı'nın üç aylık hamile olduğunu belirtti. 

EVLENİRSE VAZGEÇMİŞ OLACAK

Şeyma Subaşı, eski eşi Acun Ilıcalı'dan 115 TL nafaka alıyor. Mısırlı milyarder sevgilisi ile evlenirse, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'dan alacağı nafaka tamamen kesilecek. 

ÜNLÜ FUTBOLCU DEŞİFRE OLDU

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı sırada olay bir paylaşımda bulunmuştu. Milyarder sevgilisi ile dans gösterisine gittikleri andan bir hikaye paylaşan Subaşı'nın gönderisindeki bir detay sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Ünlü fenomen, sevgilisi ile aynı masada oturan ünlü futbolcu Michael Ballack'ı da deşifre etti. Paylaşımı, İspanya, Almanya ve İngiliz basınında da yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal