Şeyma Subaşı'nın Yüzüğünün Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisinde aldığı evlilik teklifi gündeme bomba gibi düştü. Yüzüğünün fiyatını duyanların dudağı uçukladı!

04.06.2021-10:35 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-10:35)

Şeyma Subaşı'nın geçtiğimiz günlerde aldığı evlilik teklifi gündemde bomba etkisi yarattı. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile uzun zamandır aşk yaşayan Subaşı'nın bu evlilik teklifi ile ayakları yerden kesildi. Şeyma Subaşı ayaklarının yerden kesildiği mutluluk karelerini Instagram hesabından paylaştı. Subaşı'nın Instagram'da 4.1 milyon takipçisi bulunurken, mutluluk karelerini binlerce kişi beğendi. Alsalouissi sürpriz bir organizasyonla Ibiza'da sahilde kurduğu romantik ambiyansla evlilik teklifi etti. Şeyma Subaşı aşkla dolu mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Subaşı mutlu anlarını paylaşarak 'Dünyada en sevdiğim yerlerden birinde, hayatımda ne büyülü ve unutulmaz bir an… Duygularımı anlatacak kelime yok…' ifadelerini kullandı. Mohammed Alsaloussi Subaşı'nın önünde diz çökerek ettiği teklife Subaşı evet dedi, çiftin düğünü ise ilerleyen zamanlarda olacak. 

SUBAŞI'NIN KOMBİNİNİN FİYATI DUYANLARI ŞOK ETTİ! 

Subaşı'nın evlilik teklifinde giydiği elbise 5.420 TL, saati 261.000 TL, bilekliği ise 24.470 TL sırada ise Subaşı'nın evlilik teklifinde aldığı yüzük var. Yüzüğün fiyatına gelecek olursak Subaşı parmağında bir daire parası taşıyor.

YÜZÜĞÜ BİR EV PARASI! 

Subaşı son olarak ise yüzüğünü gösterdiği bir fotoğrafı paylaşarak, takipçilerinin meraklarını giderdi. Subaşı'nın yüzüğü dünyaca ünlü bir markaya ait fiyatı ise 801.540 TL. Görünüşe göre Mısırlı milyarder kesenin ağzını açmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal