Şeyma Subaşı Acun'un Sıkı Takipçisi!

Şeyma Subaşı Acun'a öyle bir şey yaptı ki çok konuşulacak!

02.06.2021-12:00 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-13:28)

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı 52 yaşına girdi. Doğum gününü kızları,22 yaşındaki sevgilisi Çağla Altunkaya ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ilıcalı sosyal medya hesaplarından bu anlara dair fotoğraflar paylaştı.

ÜÇ KITADA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Ilıcalı: 'Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti' ifadelerini kullandı. Sevgilisi Altunkaya ile çekilmiş bir karesini de paylaştı. Ilıcalı'nın genç sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu. Fotoğrafı beğenenlerden biride bomba isim, Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı. Acun Ilıcalı yeni yaşını yakın dostlarıyla kutladı. Ilıcalı 13.5 milyon takipçisiyle doğum gününden kareleri paylaştı. Ünlü medyacı ,kendisinden tam 30 yaş küçük sevgilisi ve kızlarıyla olan fotoğraflarını '"Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi. Kutlayan ve yanımda olan herkese teşekkürler" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.


SUBAŞI ,ACUN VE YENİ SEVGİLİSİNİN FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

Ilıcalı'nın paylaştığı fotoğraflarda Ayça Çağla Altunkaya'nın yer alması dikkat çekti. Fakat bomba ise Şeyma Subaşı'nın fotoğrafı beğenmesi. Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'nın ilişkisini desteklemesi gözlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal