Maraşlı Final mi Yapacak?

Ekranların sevilen dizisi Maraşlı hakkında hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı.

02.06.2021-10:59 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-10:59)

Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı dizisi hakkında hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. 11 Ocak tarihinde ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Maraşlı dizisi sanıyoruz ki, ömrü kısa olan dizilerden olacak... Ortaya atılan iddiaya göre; Son anda bir değişiklik olmaz ise Maraşlı bu sezonun sonunda ekran hayatına veda edecek. 

DİZİNİN HAYRANLARI YIKILDI

Maraşlı dizisinin kısa sürede oldukça geniş bir hayran kitlesi oluştu. Dizinin izleyicileri, sosyal medyada final vermemesi için mücadele vermeye başladı. Alina Boz ve Burak Deniz'in çok başarılı bir dizi çifti olduğunu söyleyen izleyiciler, haftalardır bu ikiliyi en çok konuşulan dizi çiftleri arasında açık ara birinci sıraya yerleştirmişti.

DİZİNİN KONUSU

Dizinin yapım şirketi konuyu şu şekilde anlatıyor; 'Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal