Fahriye Evcen Bağış Yapılmasını İstedi!

Fahriye Evcen özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02.06.2021-10:45 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-10:45)

2017'de Burak Özçivit'le dünya evine giren ve 2019'da oğulları Karan'ı kucağına alan Evcen 'Annelik bütün yorgunlukları unutturacak kadar güzel. Anne olduktan sonra değiştim. Daha anlayışlı, daha hassas, daha sabırlı hale geldim. Karan, hayatımın her noktasını değiştirdi.' Fahriye Evcen oğlunu kendi başına büyüttüğünü söylerken' Zaman zaman zorlandığım, uykusuz geceler geçirdiğim elbette oluyor. Anneler bilir; bazen saçını tarayacak vakit bile bulamazsın. Gündüzleri asla TV açmıyorum. Karan ile oyun oynuyorum. Onu izlerken dalıp gidiyorum.' cümlelerini kurdu. Eşi Burak Özçivit ile ilgili 'Burak gerçekten iyi bir baba. Çok sevgi dolu, şefkatli, Karan'ın penceresinden bakabilen ve ihtiyaçlarına yönelik, çok hassas davranan bir baba. Empati yeteneği her zaman çok iyiydi, baba olduktan sonra daha da arttı.' sözlerini kullandı.


MUTLU BİR AİLE İÇİN...

Evcen mutlu bir evlilik içinde şunları söyledi: Bana göre mutlu bir aile tek bir temel prensibe dayanıyor ;o da sevgi. Sevdiğimiz kadar algılayabiliyoruz bazı şeyleri.'

'KİMSEYİ İDOL ALMADIM'

Fahriye Evcen kimseyi idol almadığını belirtirken ' Kimseyi idol almadım. Ama birçok kişi bana ilham verdi. Birinin adımlarını takip etmek, sıkıcı olurdu. Her insan parmak izi gibi kendi kendini keşfetmeli.' cümlelerini kurdu.

Fahriye Evcen doğum gününde hayranlarından bağış yapmalarını istedi. 'Doğum günümde bana verebileceğiniz en güzel hediye otizmli çocuklar için yapacağınız bağış.' cümlesini kuran Evcen 4 Haziran'da 35 yaşına girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal