Dört Yıldır Ekranlarda Yer Alamayan Oyuncu Merve Boluğur Şarkıcılığa Soyundu!

Uzun bir süredir ekranlarda yer almayan oyuncu Merve Boluğur, şarkıcılığa geçiş yapacağını duyurdu. İşte ünlü oyuncunun bu kararının ve kariyer planlamasının detaylar…

30.12.2021-13:17 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-13:17)

İlk çıkış yaptığı andan itibaren çok sevilen ve güzelliğiyle de çok beğenilen Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç’la ayrıldıktan sonra uzun bir süre hiçbir projede yer almadı. Yaklaşık dört yıldır ekranlarda olmayan güzel oyuncu, giriştiği birçok işle adından söz ettirirken sosyal medyanın da diline düştü. Ünlü oyuncu kendi adına açtığı kozmetik markasından istediği geri dönüşü alamayınca, youtube kanalı açarak içerik videoları üretmeye çalıştı. Burada yaptığı videolar ile çok konuşulan ve bazı kısımları sosyal medyada gezen videolarından sonra ünlü oyuncunun hayranları eski Merve Boluğur’u çok özledi. Geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından aradığı kumralı sonunda bulan güzel oyuncu, sevgilisiyle kameralara yansıdı. Karşısında basın mensuplarını görünce şaşıran güzel oyuncu, ilk şaşkınlığını attıktan sonra kısa yanıtlar vererek sevgilisiyle uzaklaştı. Önceki gün yine Nişantaşı’nda görüntülenen Boluğur, sevgilisi hakkında sorulan sorulara; ‘’Bana gerçekten çok değer veren bir adam, fazla konuşmayı değil yaşamayı seviyorum. Mutluyum, mutluluğum daim olsun giderek katlanarak artsın. Birincisi bu, ikincisi projelerimle ilintili isteklerim olur inşallah. Hatta oldu diyebiliriz’’ dedi. 

ÜNLÜ OYUNCU YİNE MESLEK DEĞİŞTİRDİ

Oyunculuğu ve rol aldığı dizileri ile hafızalara kazınan güzel oyuncu Merve Boluğur, Dalkılıç’la olan ayrılığının ardından birçok işe girerek mesleğini değiştirmek için adımlar attı. Ünlü oyuncunun hayranları, Boluğur’u yeniden ekranlarda görmek için gün sayarken araya tam dört yıl girdi. Bunun ardından güzel oyuncuya yeni projelerde yer alıp almayacağı sorulduğunda Boluğur; ‘’ Şarkı çalışmam var sözlerini ben yazdım, klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurtdışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum, hem dinlemeyi hem de üretim kısmını... Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikim var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim, açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu kabul etmememin sebebi uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayat bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim kendi belirlediğim saatlerde çalışmak’’ şeklinde yanıt verdi. 

merve boluğur

KUMRAL SEVDASINDAN VAZGEÇEMEDİ

Müzik piyasasına adım atmak için hazırlanan güzel oyuncuya konuyla ilgili; ‘’Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?’’ sorusuna Boluğur; ‘’Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende, ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz’’ diyerek son noktayı koydu. Nişantaşı’nda yakalanan güzel oyuncu yaptığı açıklamaların ve kariyer planlamalarının da yanı sıra yüzündeki yoğun makyajla da gündeme geldi. Yüzündeki ağır makyaj sorulduğunda ise Boluğur; ‘’Ben böyle farklı makyajları çok seviyorum, kendimde yenilik görmeyi. Yeni yıl makyajı diyebiliriz. Daha bunun yurt dışında örneği var bunun, Lady Gaga ve Rihanna hep böyle yenilik katıyorlar hayatlarına işleriyle bağlantılı olarak. Ben de seviyorum insanların karşısına rengarenk yeni bir Merve olarak çıkmayı’’ diye karşılık verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal