Merve Boluğur'dan Şaşırtan Açıklama! Sorduğuna Pişman Oldu

Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkı söyleyerek ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, açıklamalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Instagramda soru-cevap yaparak hayranlarının merak ettiği soruları yanıtladı.

05.07.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-14:54)

Eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayırdıktan sonra ne özel hayatında ne de oyunculuk kariyerinde aradığını bulamayan Merve Boluğur, magazin gündeminde adını unutturamıyor. Açıklamalarıyla gündemden düşmezken şimdi de yeni bir paylaşımıyla olay oldu. Sosyal medyada takipçilerinin sorularını cevaplayan Boluğur'un verdiği bir cevapla herkesi şaşırttı.

'VARLIĞINI HİSSETTİREN' 

Yeni projeler üzerine çalıştığı açıklayan ünlü oyuncu, kendisine gelen 'Bir erkekte seni en çok ne etkiler?' sorusuna verdiği cevapla ağızları açık bıraktı. Boluğur, 'Varlığını hissettiren düşünüldüğümü yaşayayım. Tatlı sürprizler yapan, özetle eril, enerjisi yüksek kumral adam seviyorum' dedi.


'EGZOZU BOZUK KAMYON GİBİYİM'

Öte yandan 33 yaşındaki güzel, geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle soru-cevap yapmıştı. Boluğur, 'İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?'  sorusuna 'Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi' verdiği cevapla magazin gündemine oturmuştu.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal