Farah Zeynep Abdullah'ın Yeni Sevgilisiyle İlk Paylaşımı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılmasıyla günlerce konuşan Farah Zeynep Abdullah, aradığı mutluluğu buldu. Yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı Efe Çelik ile birlikte olduğunu duyurdu.

05.07.2021-13:01 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-13:01)

Bir dönem  Ahmet Rıfat Şungar ve Doğu Demirkol gibi isimlerle aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah, yeni bir aşka yelken açtı. Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep,  'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile birliktelik yaşıyor.

AŞIKLARDAN İLK POZ 

Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan 31 yaşındaki Farah Zeynep Abdullah'tan aşk dolu paylaşım geldi. Güzel oyuncu paylaşımında aşkını ilan ederken takipçileri, ünlü oyuncuya, 'Mutluluklar' mesajları yağdırdı.


HASTANEDE YANINDAYDI

Abdullah, geçtiğimiz günlerde köpeklerinin kavgasını ayırırken sakatlandığını duyurmuştu. Sağ el serçeparmağı kırılan ve başparmak tırnağı çıkan Zeynep Abdullah, Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan oyuncu, 'Eylül'le Boldi kavga ederken araya girdim. Serçe parmağım kırıldı, başparmak tırnağım çıktı. Onu da diktiler. Olaylar olaylar...' ifadelerini kullanmıştı. Müzisyen DJ Artz, Abdullah'ı hastanede yalnız bırakmamıştı.

EFE ÇELİK KİMDİR

2 Ekim 1989'da Adana'da dünyaya gelen Efe Çelik'in tanıdık biri olduğu ortaya çıktı. Çelik, çoğunlukla Ezhel ve Bugy ile yaptığı çalışmalar ile tanınıyor. Old School Reggae, Trap ve Anadolu sesiyle birleşen Boom-Bap tarzı ile Türkiye'de birçok sanatçıya katkıda bulundu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal