Berfu Yenenler Takipçisinden Gelen Kötü Yoruma Sert Çıktı

Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, kötü yorum yapan takipçisine tepki gösterdi.

05.07.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-12:39)

Kısa süre önce ikinci kez anne olan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eşi ve oğullarıyla yaptığı eğlenceli paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Berfu Yenenler, tatil sezonunu açtı. Tatilden sık sık paylaşım yapan Yenenler, renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA CEVAP VERDİ

Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Berfu Yenenler'in bikinili pozunu gören birçok takipçisi 'Göğüs sorunsalı' yorumları yaptı. Göğüsleri küçük bulunduğu için yorum yağmuruna tutulan Yenenler ise Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşım yaparak 'Yine mükemmel bir yorum. İki çocuk doğurdum ve emzirdim. Küçük göğüslerimle de de çok mutluyum. Göğüs bunlar küçük de olur büyük de… Sarkabilir, sarkmayadabilir! Umarım bir gün başkalarının göğüslerinden neden mutsuz olduğunuzun sebebini çözersiniz' diyerek gelen eleştirilere cevap verdi.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal