Burçin Terzioğlu İle Sevgilisi Umut Duygu Denizde Yakalandı

Aşkları tam gaz süren oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, tatil sezonunu açtı. Önceki gün denizde romantik anlar yaşayan ikili objektiflere yansıdı.

05.07.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-09:09)

Rol aldığı dizilerdeki başarılarıyla her daim adından söz ettiren oyuncu Burçin Terzioğlu, bir süredir Umut Duygu ile aşk yaşıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Terzioğlu, spor eğitmeni sevgilisi ile Çeşme'ye giderek tatil sezonunu açtı. Denize giren ve birbirlerine su atarak şakalaşan ikili, romantik anla yaşadı.

DENİZDE ŞAKALAŞTILAR 

Oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, tatil sezonunu Çeşme'de açtı. Çift, önceki gün denizde görüntülendi. Denize giren ve birbirlerine su atarak şakalaşan ikilinin romantik anları dikkat çekti.


ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Bikinisinin ipi çözülen Burçin Terzioğlu'na sevgilisi yardım etti. Bikinin ipini bağlayan Duygu, kendisinden dört yaş büyük oyuncu sevgilisini öpmeye doyamadı. Terzioğlu da Duygu'ya sevgisini ona sımsıkı sarılarak gösterdi. Sarmaş dolaş öpüşen Terzioğlu ve Duygu çifti, daha sonra denizden çıkıp localarına gitti.

PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ve spor eğitmeni Umut Duygu'nun ilişkileri, geçtiğimiz yıl birlikte çıktıkları Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal