Murat Övüç'ten Yeni Açıklama! Ünlü Şarkıcıya Kan Kustu

MURAT Övüç'ün oğlu geçtiğimiz günlerde trafikte dehşet saçmış, o görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Büyük tepkilere yol açan videoya ünlü şarkıcı Fettah Can'da tepki gösterdi.

03.07.2021-18:25 - (Son Güncelleme: 03.07.2021-18:51)

Geçtiğimiz günlerde otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açarken görüntüleri çıkan, sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, gözaltına alınmıştı. Basında büyük tepki toplayan olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapıp oğluna sahip çıkan Övüç, görüntüleri eleştiren isimlerden olan Fettah Can'a küfürler yağdırdı.

'ISLAK ODUN LAZIM'

Burakcan Övüç'ün araba kullanırken silahla havaya ateş ettiği videoyu yayınlayan ünlü şarkıcı Fettah Can, 'Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım.' ifadelerini kullandı.


MURAT ÖVÜÇ'TEN AĞIR HAKARETLER 

Murat Övüç ise ünlü şarkıcıya 'Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş o ıslak odunu var ya g... s... sen kimi dövüyorsun lan bitik.' diyerek küfürler savurdu.



'RABBİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ BİZE VERİYOR'

Murat Övüç, oğlunun serbest bırakılmasının ardından yayınladığı videoda, 'Biliyorsunuz kamuoyunda Burakcan'la ilgili haberler çıktı. Evet doğru, bir atış yapmış ama elindeki silah kurusıkı. Gittik karakola ifademizi verdik. Hiçbir sıkıntı yok. Oğlum evinde uyuyor' diyerek oğlunun serbest bırakıldığını duyurmuştu.

Sosyal medya fenomeni, 'Tabii ki yaptığı yanlış. Bu kadar hakaret bu kadar linç daha 20 yaşında bir delikanlı. Türk polisine ve yargıya çok teşekkür ediyorum. Unutmayın doğruysan her şey senin için çok güzel oluyor ama yılansan için fesatsa sürünüyorsun.' yazarak videoyu takipçileriyle paylaşmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal