Murat Övüç Savunmasıyla Pes Dedirtti! Açıklamalarına Kimse İnanmadı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün aracının camından küfür edip tabancayla ateş açtığı görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti. Murat Övüç ise görüntülerin iki yıl önce çekildiğini söyledi.

02.07.2021-10:55 - (Son Güncelleme: 03.09.2021-17:45)

Sosyal medyada çekmiş olduğu videolar ile toplum arasında tanınan Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, önce paylaşıp sonra sildiği videoda, otomobil kullanırken tabancasıyla peş peşe ateş ediyor. Tabancanın namlusunun doğrulttuğu yere evler olduğu da görülüyordu. Daha önce de bacağının üzerine koyduğu tabancayla otomobil kullanırken bir videosunu ekleyen Burakcan Övüç'e sosyal medyadan büyük tepki gelmişti.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Trafikte adeta terör estiren Burakcan Övüç, ateş açtığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmıştı ancak bir süre sonra gelen tepkiler üzerine görüntüleri sildi.


SUÇU DÜŞMANLARA ATTI

Burakcan Övüç'ün skandal görüntüleri tepki çekmeye devam ederken, sosyal medya fenomeni Övüç oğlunu savundu. Görüntülerin iki yıl önce çekildiğini, düşmanları tarafından yeniden gündeme getirildiğini söyleyen Murat Övüç, oğlunun iyilik timsali bir insan olduğunu söyledi. 

ÇOK PİŞMAN OLDU

Burakcan Övüç'ün babası Murat Övüç söz konusu videonun iki yıllık olduğunu söyleyerek, 'İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı. Oğlum bunu iki yıl önce çektiğinde uyarmıştım. Gençlik hatasıydı. Oğlum sonradan çok pişman oldu. Videoyu kaldırmıştı. Düşmanlarım bu görüntüyü tekrar gündem yaptı. Oğlum iyilik timsali bir insandır. Çevresi onu tanır. Zaten çok pişman oldu' açıklamasında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal