Berfu Yenenler: Beni Sadece Anneler Anlar

Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren Berfu Yenenler, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Oğlu Kuzey’in ayağını çatlattığını dile getiren Yenenler, ‘Annelik gerçekten nasıl bir vicdan yumağı, sadece anneler anlar beni’ dedi.

03.03.2021-16:22 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-16:22) Berfu Yenenler: Beni Sadece Anneler Anlar

Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşımda bulundu.

Oğlu Kuzey’in ayağını çatlattığını belirten 25 yaşındaki Yenenler, şu ifadeleri kullandı: ‘Ah minik patatesim... Dünden beri nasıl oldu da birden ayağının üstüne basamamaya başladın, nasıl apar topar hastaneye gittik, nasıl çatlak oldu, nasıl alçıya alındı diye düşünüp, duruyorum’

‘HEMEN ELİMİ TUT DA BİRLİKTE KOŞTURALIM’

‘Annelik gerçekten nasıl bir vicdan yumağı, sadece anneler anlar beni. Neyse ki o yumoş suratınla benden daha güçlüsün de hızlıca toparlıyorsun. Ne ağlıyorsun, ne sızlanıyorsun Kuzey Emmim... Hemen elimi tut da birlikte koşturalım minik kuşum. Ve artık bütün nazarlar bizden hatta bütün bebeklerden uzak dursun...’

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, Berfu Yenenler’in paylaşımına büyük ilgi göstererek minik Kuzey’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KUZEY'İN YATAĞINA TAHLİYE EMRİ!

Geçtiğimiz günlerde Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkartan Berfu Yenenler, oğlunun beşiğine ‘Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba...’ notunu asmıştı. Berfu Yenenler, paylaşımının altına ise ‘Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey’ notunu düşmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal