Merve Boluğur Yeni İmajıyla Hayranlarını Şok Etti

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren oyuncu Merve Boluğur, yeni imajıyla ağızları açık bıraktı.

29.06.2021-12:41 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-17:52) Merve Boluğur Yeni İmajıyla Hayranlarını Şok Etti

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, sosyal medya pozları ve açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. YouTube kanalına zaman ayıran ünlü oyuncu yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor.

YENİ İMAJI TAKİPÇİLERİ TARAFINDAN BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, bu sefer taytını giyip ekran önüne çıktı. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan ve kısa sürede  sosyal medyanın gündemine oturan Boluğur, kısa saçlı pozlarına beğeni yağdı.


'TATİLE GİRİŞ SAÇIM'

33 yaşındaki Merve Boluğur siyahlar içinde pozlarıyla dikkat çekti. "Tatile giriş saçım" notuyla pozlarını paylaşan Merve Boluğur imajını tazeledi. Siyah kısa taytı ve siyah üstüyle sandalyede poz veren Merve Boluğur'a hayranlarından beğeni yağdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, YouTube kanalında yayınladığı bir videoda sürekli siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslenmişti.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal