08.09.2022-09:41 (Son Güncelleme:22.03.2023-14:55)


1

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur 16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.67 boyunda olan Merve Boluğur 53 kilo. Ünlü oyuncu Acemi Cadı adlı dizi ile kendisini ekranlara tanıtmıştır. 2015 yılında nikah masasına oturduğu Murat Dalkılıç ile 2017 yılının Ağustos ayında evliliğini sonlandırdı. Kendisinin oyunculukta üst sıralarda bulunmasında 2006 tarihinde başlamış Acemi Cadı adındaki dizinin payı yüksektir. 1 sene kadar süren Acemi Cadı dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Başrol oynamış olduğu ilk dizi aynı zamanda rol aldığı ilk televizyon dizisidir. Ardından Trt ekranlarında başlamış olan Aşk Yeniden adındaki dizide oynamaya başlamış ve Eylül karakteri ile hayranlarını sevindirmiştir. 2009 tarihinde Star Tv ekranlarındaki Kül ve Ateş adındaki dizide oynamış rolünün ismi Hayal olmuştur. Ardından Küçük Sırlar dizisinde tıpkı Acemi Cadı dizisinde olduğu gibi Ayşegül ismi ile ekrana gelmiş sonrasında ise Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini oynamıştır. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde gerçekleştirmiştir. 2012 tarihinde Rexona reklamı ile reklamlarda çıkmıştır. 2010,2011 ve 2012 tarihlerinde Altın Kelebek, Televizyon dizisi, Ayaklı Gazete tarafından kendisine ödül verilmiştir.



2

Magazin gündeminden düşmeyen isimlerin başında şüphesizki Merve Boluğur geliyor.



3

Sosyal medyadan evet diyorum paylaşımı yapan ve kısa süre sonra bunu silen ünlü oyuncunun kiminle evleneceği soru işareti olarak kaldı.



4

Ayn akarşısında eşofmanını sıyırdı

Ayn akarşısında eşofmanını sıyırdı

Merve Boluğur, diikat çeken paylaşımlarına devam ediyor. 40 günlük eşi ile yeniden birlikte olduğu konuşulan Boluğur bu seferde ayna karşısına geçip, eşofmanını sıyırıp poz verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum geldi.



5

Boşanmanın nedeni belli oldu

Boşanmanın nedeni belli oldu

Merve Boluğur'un boşanma nedeni ortaya çıktı. Evlilklerinde ki kriz Mert Aydın'ın nikahtan sonra ameliyat olmasıydı. Ancak istirahat döneminde Merve'den beklediği yardımı alamadı. Müge Dağıstanlı konuşmasında "O süreçte eşine destek olamıyor. Daha evleneli 6 gün olmuşken Mert annesinin evine gitmeye karar veriyor. Çocuğa annesi ve babası bakıyor ama Merve aileyle pozlar paylaşıyor. Hastalıkta sağlıkta deyip destek olmuyor. Sıkılıyor" dedi.



6

Merve boşandı

Merve boşandı

2. Sayfa'nın haberine göre, ekranlara ara veren ve sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla gündem olan, 2 aylık sevgilisi ile 40 gün önce evlenen Merve Boluğur, evlilik yüzüğünü parmağından çıkarttı. ‘Kocam’ diye her anlarını paylaşan Boluğur’un son paylaşımlarında eşini kestiği ve evlilik yüzüğünü parmağından çıkartması kafaları karıştırmıştı. Instagram’da takipçisinden gelen soruyu cevaplayan ünlü oyuncu, "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım" dedi. Bu sözleri ise kafaları karıştırdı. Ünlü oyuncunun ayrılık sürecinde olduğu konuşulmaya başlandı.



7

Başarılı oyuncu 1,67 boyunda ve 53 kilodur.



8

Paylaşımları olay yaratıyor

Paylaşımları olay yaratıyor

Sosyal medya hesabını aktif kullanan sanatçı, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeyi devam ediyor.



9

Şarkı çıkardı

Şarkı çıkardı

Merve Boluğur şarkı çıkardı. Şarkısı hakkında içinden geldiği gibi yazdığını ve hiçbir şarkı geçmişi olmadığını söyleyen ünlü isim; “Aranje kısmında son dokunuşları yapıyoruz. Okumalar bitti. Duygularımı anlatmayı çok seviyorum. Tamamen duygularımla yola çıkarak yazdığım bir şarkı. Yaşanmışlıklar var. Böyle seksi, kadınsı ve dişi şeyleri çok seviyorum. O duygumu düşünerek yazdım. Daha önce müzik eğitimi almadım. Bu içsel bir şey.” dedi.



10

Ünlü oyuncunun rol aldığı diziler

Ünlü oyuncunun rol aldığı diziler

Acemi Cadı – Ayşegül – 2006 Aşk Yeniden – Eylül – 2007 Kül ve Ateş – Hayal İsfendiyar – 2009 Küçük Sırlar – Ayşegül – 2010 Kuzey Güney – Zeynep – 2011 Muhteşem Yüzyıl – Nurbanu Sultan – 2013 İkisi Bir Arada – 2015 İçimdeki Fırtına – Ezgi – 2017 Keloğlan Karaprense Karşı – Birgül – 2006 Gomeda – 2007 Hoşçakal Güzin – Bahar –2008 Acemi Cadı – Ayşegül – 2006 Aşk Yeniden – Eylül – 2007 Kül ve Ateş – Hayal İsfendiyar – 2009 Küçük Sırlar – Ayşegül – 2010 Kuzey Güney – Zeynep – 2011 Muhteşem Yüzyıl – Nurbanu Sultan – 2013 İkisi Bir Arada – 2015 İçimdeki Fırtına – Ezgi – 2017 Keloğlan Karaprense Karşı – Birgül – 2006 Gomeda – 2007 Hoşçakal Güzin – Bahar –2008



11

Merve Boluğur iyice yoldan çıktı

Merve Boluğur iyice yoldan çıktı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur son zamanlarda yaptıkları ile herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyada biranda olay oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr