Merve Boluğur'dan Erkeklere Tüyo: 'Tutkunuzu Gösterin'

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, Instagram'dan hayranlarından gelen soruları cevapladı. Erkekler ve kadınlar hakkında tavsiyeler veren Boluğur açıklamalarıyla şaşırttı.

20.07.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 20.07.2021-11:39)

Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, Instagram hesabı üzerinden soru-cevap yaptı.

'BİZE ÖĞRETİLENLER HER ZAMAN İYİ GELMEZ'

Instagram sayfasından takipçilerinin sorularını cevaplayan Merve Boluğur, verdiği cevaplarla yine gündemde. Takipçisinden gelen 'Hayatta kendine hedef koyup da başaramadığın bir şey var mı?' sorusuna, 'Başarıyordum. Fakat aslında beni mutsuz ettiğini görüp, o isteğinden ışık hızıyla vazgeçtim. Bize öğretilenler her zaman iyi gelmez.' cevabını verdi. Başka bir takipçisinin 'Bu rahatlık, bu yaşama sevinci nereden geliyor?' sorusuna ise 'Özgürlüğüme düşkünüm belki ondan. Eseni yapmayı seviyorum. Fakat hayat paket bence, birçok duygu var.' cevabını verdi.


'SADE VE İDDİALI BİR RENK'

Kıyafetlerinde genelde siyah rengi tercih eden Merve Boluğur, takipçisinden gelen 'Neden siyah?' sorusuna 'Bence bana yakışıyor. Bütünleşiyoruz. Sade ve iddialı bir renk.' cevabını verdi.

'KADINLARA TUTKUNUZU GÖSTERİN'

Kadınlar hakkında da tavsiyeler veren ünlü oyuncu 'Kadın için çok para ve çok yakışıklılık önemli' diye bir klişe var. Çoğu kadın için gerçek olan şu: o kadına tutkunu, arzunu göstermezsen ve hafif de onu anlamaya yönelik hareket etmezsen senden soğur.' ifadelerini kullandı.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal