Simge Sağın İle Gülşah Saraçoğlu Sahneye Çıkıp Kurtlarını Döktü!

Başarılı şarkıcı Simge Sağın dün akşam aldığı sahnede kurtlarını döktü. Ünlü şarkıcıya ise modacı Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. İşte iki güzelin sahnede coştuğu anlar…

24.05.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-16:22)

Şarkıları ve sesiyle herkesi büyüleyen Simge Sağın, dün akşam sahne aldı. Yıllardır seslendirdiği şarkılarla hayranlarını mest eden şarkıcı, teras katında yer alan bir mekanda şarkılarını seslendirdi. Sahne için giydiği yeşil mini elbisesiyle göz kamaştıran Sağın’ı dinlemeye gelenler arasında çocukluk arkadaşı da vardı. Ünlü şarkıcının çocukluk arkadaşı ise, her yaptığı ve söylediği olay olan modacı Gülşah Saraçoğlu’ydu. Güzel şarkıcı şarkılarını seslendirdiği sırada çocukluk arkadaşı Saraçoğlu’nu sahneye davet ederek kurtlarını döktü.

SİMGE SAĞIN GÜLŞAH SARAÇOĞLU’YLA GÖBEK ATTI

Ünlü şarkıcı Simge Sağın dün akşam Jolly Joker Private’de sahneye çıktı. Herkesin bildiği ve hem dinlemekten hem de söylemekten zevk aldığı şarkılarını seslendiren Sağın’a hayranları eşlik etti. Güzel şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında ise herkesin tanıdığı bir sima vardı. Son dönemde yaptırdığı estetikler ve kürk açıklamalarından sonra topa tutulan Gülşah Saraçoğlu arkadaşını dinlemeye gelenler arasındaydı. Beş yaşından itibaren birbirlerini tanıdıkları ortaya çıkan ikilinin, sahne şovu sosyal medyada çok konuşuldu. Arkadaşını sahneye çağıran Sağın; ‘’ Çocukluk hayallerimizde modacı ve şarkıcı olmak vardı. Bu hayallerimizi yıllar sonra da gerçekleştirdik’’ ifadelerini kullandı. Güzel şarkıcı sonrasında arkadaşı ile karşılıklı göbek attı. İkilinin keyifli halleri seyircileri de eğlendirdi. Sağın ile Saraçoğlu’nun eğlenceli halleri sosyal medyaya da yansıdı. Sahnede eğlenen şarkıcı ve modacının halleri, hayranları tarafından güzel sözlerle paylaşıldı. Gülşah Saraçoğlu ise sonrasında arkadaşı Simge Sağın’la olan fotoğrafını paylaşıp; ‘’Bugünki günaydınım Simgemle… 35 yıla çok anı sığdırdık çoook… Ve çok eğlendik. Dün gece yine muhteşemdi benim bebeğim’’ yazarak ünlü şarkıcıyı etiketledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal