Estetik Güzeli Gülşah Saraçoğlu'ndan Canlı Yayında Skandal Kürk Açıklaması!

TV8 ekranlarına “Doya Doya Moda” yarışmasında yaptığı jüri üyeliği ile gelen modacı Gülşah Saraçoğlu, katıldığı canlı yayındaki sarf ettiği skandal sözlerle sosyal medyanın diline düştü.

20.01.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-14:46)

Sanat camiasından birçok ünlüyü giydiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Saraçoğlu moda alanındaki kariyerinden ziyade, yaptırdığı estetik operasyonlar, geçirdiği ameliyatlar ve olaylı aşk ilişkileri ile isminden söz ettiriyor. Son zamanlarda yaptırdığı estetik operasyonlarının haddi hesabı kalmamış gözükse de, ünlü modacı kendini beğenme konusunda birçok doğal güzelle yarışıyor. Yaptırdığı estetikler hakkında Saraçoğlu; “Yüz nakli yaptırdım diyebilirim” cümlesiyle yüzünde ne kadar çok estetik olduğunu da açık açık söyledi. Ünlü modacı sözlerine ek olarak; “Ben estetiği seviyorum, doğal olan hiçbir şeyi sevmem. Bunu söyleyecek kadar da doğal bir kadınım” demişti.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NDAN SKANDAL SÖZLER 

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, birçok sanatçının kostümünü yapan bir isim olarak moda dünyasında önemli bir yer taşıyor. “Doya Doya Moda” programı ile de başarılı bir sunucu olduğunu kanıtlayan Gülşah Saraçoğlu’nun katıldığı canlı yayındaki itirafları sosyal medyada olay yarattı. Birçok kişiyi kızdıracak türden cümleler sarf eden ünlü modacıya eleştiriler yağmaya başladı. TV8 ekranlarında 2.sayfa isimli magazin programına konuk olan Gülşah Saraçoğlu kürk hakkındaki yaptığı açıklamalarla okları kendisine çevirdi. Ünlü modacı canlı yayında; “Ben o konulara hiç girmiyorum. Kürk seviyorum ve giyiyorum” diyerek skandal bir konunun altına imzasını attı.

SARAÇOĞLU’NUN KÜRK KOLEKSİYONU

Birçok hayvan severi sinirlendirecek açıklamaları ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu canlı yayında yaptı. Kürk konusundaki eleştirilere aldırış etmediğini söyleyen Saraçoğlu, 50 tane gerçek kürkünün olduğunu söyledi. Gelecek eleştirileri önemsemeyen ünlü modacı; “Eleştiriler umurumda değil, gerçek kürk giymeyi seviyorum” diyerek skandal bir konuda haklı çıkma çabasını gösterdi. 2.sayfa programına konuk olan diğer isim İpek Tanrıyar ise üzerindeki ceketi atarak tepkisini ortaya koyd. Sosyal medyada hayvan severler ayağa kalkarken, modacının umursamaz tavırları bu olayın daha da uzayacağını göstermiş oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal