Oyuncu Algı Eke'den Şok Eden 'Yasak Aşk' İtirafı

Ünlü oyuncu Algı Eke, Zeynep Ocak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Eke, 'Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?' sorusuna 'Evet yaşadım' diyerek magazinin gündemine oturdu.

20.01.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-16:02) Oyuncu Algı Eke'den Şok Eden 'Yasak Aşk' İtirafı

Ünlü oyuncu Algı Eke, katıldığı Zeynep Ocak'ın Youtube videosunda, 'Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?' sorusuna 'Evet yaşadım' diyerek magazin gündemine oturdu.

Ünlü oyuncunun kiminle aşk yaşadığı merak konusu olurken, sorusunun devamında yaptığı açıklamalar da çok konuşuldu. Kendisi gibi oyuncu olan İnan Ulaş Torun ile 2017 haziran ayında evlenen Eke, geçtiğimiz yıl eşinden boşanmasıyla gündeme gelmişti. Resmi boşanma sonrası ilişkilerine ikinci bir şans vermeye karar veren çift, ilişkiyi sürdürememiş ve bağlarını kopartmıştı.

Özel hayatıyla adından söz ettiren oyuncu Algı Eke, geçtiğimiz günlerde Zeynep Ocak'ın YouTube'da yayınlanan programında herkesi şaşırtan itiraflara imza attı.

Algı Eke, 'Sadece iki kişinin bildiği bir yasak aşk yaşadın mı?' sorusuna, 'Evet yaşadım. İğrenç de bir şeydi. Çok ağrılı bir şey. Keşke onu ve kendimi böyle bir duruma sokmasaydım. Haz ve adrenalinden başka getirdiği hiçbir şey yok. Duygusal olarak seni çok çökerten bir şey. Şimdi öyle bir şey başıma gelse hiç yaşamamayı tercih ederim. Artık o konularda kendimi eğittim. Sancılı ilişki istemiyorum.' yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal