29.07.2022-08:14 (Son Güncelleme:31.08.2023-11:03)


1

Kimdir?

Kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972'de doğmuştur. Ünlü şarkıcı 49 yaşındadır. Gölcük, Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Akalın, ilk başta mankenlik odaklı bir kariyerin peşinde koştu ve Neşe Erberk'in ajansında mankenlik hayatına başladı. Ek olarak 1990'lı yıllarda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyuncu olarak görev yaptı. Mankenlik yaptığı dönem içerisinde aynı zamanda gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996 yılında ilk stüdyo albümü olan Sebebim'i piyasaya sürdü. Çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı.



2

Nereli?

Nereli?

Demet Akalın, Ali ve Şenay Akalın çiftinin kızı olarak Gölcük Kocaeli'de doğdu. Demet Akalın Aşkın Açamadığı Kapı şarkısı ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika kazanan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkarmış olduğu albümlerle çeşitli başarılar elde ederek Türk pop müziğindeki yerini kuvvetlendirdi. Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü unvanı alan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan Afedersin, Mucize, Toz Pembe ve Hayalet hitlerinin dışında Tecrübe, Çanta, Olacak Olacak, Sabıka, İlahi Adalet ve Ders Olsun şarkıları da ilk beş başarısı elde etti. DEMET AKALIN'IN EVLİLİKLERİ 2006 yılında Oğuz Kayhan'la ve 2010 yılında da Önder Bekensir'le yaptığı birkaç aylık evliliğinden sonra 2012'de Okan Kurt ile evlenerek 2014'te ilk çocuğu olan Hira'yı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı.



3

Demet Akanlın Acun ile el şıkıştı TV8'de programa başlıyor

Demet Akanlın Acun ile el şıkıştı TV8'de programa başlıyor

Sıkı TV8 takipçisi olan Demet Akalın yeni sezon için Ilıcalı ile el sıkıştı. TV8'de programa başlayacak olan Akalın'ın yayın saatini Müge Anlı'ya göre ayarladığı iddia edildi. Anlı ve Akalın hafta içi aynı saatte yayına girecek.



4

Demet Akalın'dan küfür dolu paylaşım

Demet Akalın'dan küfür dolu paylaşım

Yalova'da şirket kamyonetiyle yolunu değiştirerek yerde yatan köpeği ezen adamın görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın sinirlerine hakim olamadı. O paylaşıma "Yabancı uyrukluymuş! Bir s.... gidin ülkelerine artık yettiniz be" notunu yazdı. Ünlü şarkıcının bu sözleri gündem oldu.



5

İlk albümü ne?

İlk albümü ne?

1996 yılında ilk stüdyo albümü olan Sebebim'i piyasaya sürdü.



6

Mankenlik yaptı

Mankenlik yaptı

Gençlik yıllarında mankenlik yaparken birçok fotoğrafı bulunuyor.



7

Demet Akalın'ın paylaşımları

Demet Akalın'ın paylaşımları

Demet Akalın'ın paylaşımları çoğu zaman gündem oluyor. İşte ünlü şarkıcının eski paylaşımları...



8

Ünlü şarkıcıdan müzik yasağı sitemi

Ünlü şarkıcıdan müzik yasağı sitemi

Koronavirüsün çıkmasıyla birlikte Mayıs 2020'de başlayan gece 12'den sonraki müzik yasağının hala devam etmesine Demet Akalın sessiz kalamadı. Akalın, "Acun bile yokluk adasını kaldırdı bizim müzik yasağı kalkmadı!!! Vay be ne günah işledik." dedi.



9

Bunun üzerine Demet Akalın hemen cevap verdi. Akalın'ın konuyla ilgili paylaşımı şöyle oldu; "Bilgilendireyim... Elbette... Belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim"



10

Yüzüğü

Yüzüğü

Gittiği tatilde verdiği pozla olay olan Akalın'ın göğüs çatalı iddialara göre eski kocası Okan Kurt'u sinir etti. Söylenenlere göre Kurt, ünlü şarkıcıyla kavga etti.



11

Tamamen marka giyindi

Tamamen marka giyindi

Demet Akalın bir paylaşımında tepeden tırnağa Versace'den giyindi.



12

Mete Gazoz paylaşımı

Mete Gazoz paylaşımı

Akalın, Mete Gazoz ile bir fotoğraf paylaşıp, "Başarılarınla gurur duyuyoruz" notunu ekledi.



13

Kötü haber

Kötü haber

Boyun fıtığı olan Demet Akalın, "Sağa sola dönemiyorum. Boyun fıtığı oldum" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr