Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölüm ne zaman, fragmanı nasıl izlenir?

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin 12. bölümü ile ilgili araştırmalar sürüyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölüm fragmanı internet üzerinden araştırılıyor. Peki Bahar yeni bölüm ne zaman, fragmanı nasıl izlenir? İşte detaylar…

30.04.2024-16:33 - (Son Güncelleme: 30.04.2024-16:33) Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölüm ne zaman, fragmanı nasıl izlenir?

Bahar dizisi her hafta Salı günleri Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Tıp fakültesi olan ancak mesleğe geç giriş yapan bir kadının hayat hikayesini konuk edinen Bahar dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu izleyenlerin en çok araştırdığı ve yanıtını merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki Bahar yeni bölüm ne zaman, fragmanı Nasıl izlenir?

Bahar yeni bölümde neler olacak?

Timur ve Bahar'ın ilişkisi sır olmaktan çıkıp herkese açık hale gelir. Rengin hayal kırıklığına uğramasıyla birlikte, kendisi ve Parla için doğru kararları vermeye çalışır. 

Evren ise hastaneye gelen çekim ekibi nedeniyle büyük bir baskı altına girer. Bahar, bu durumu fark eder ve Timur'u uyarmaya karar verir. Çekim ekibi, hastanedeki olağandışı anlara tanıklık eder. Timur, ailesiyle uyum sağlamaya çalışırken, Bahar ise herkes için büyük bir sürpriz hazırlığının içindedir.

Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölüm ne zaman, fragmanı nasıl izlenir?

Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman? 

Bahar dizisinin yeni bölümü 30 Nisan 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV’de olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal