Milli Savunma Üniversitesi duyuruldu: MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, MSÜ'nün Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Kazanan adayların 3 Nisan’dan itibaren tercih yapabileceği de bildirildi. Peki MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar…

30.04.2024-17:34 - (Son Güncelleme: 30.04.2024-17:34) Milli Savunma Üniversitesi duyuruldu: MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na katılan adayların beklediği haber geldi. MSÜ’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada MSÜ 2024 sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Peki MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Milli Savunma Üniversitesi'ne (MSÜ) girmeyi hedefleyen adaylar için uzun bir bekleyiş sona erdi. MSÜ tarafından düzenlenen Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın (2024-MSÜ) sonuçları açıklandı ve tercih süreci başladı. Kazanan adaylar, 3 Nisan'dan itibaren tercihlerini yapabilecekler. ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 MSÜ tercih kılavuzu, adaylara tercih yaparken rehberlik ediyor. Kılavuzda, Hava, Kara, Deniz Harp Okulları ve programları için gereken taban puanlar ve diğer önemli bilgiler yer alıyor. Adaylar, kılavuzu ÖSYM'nin resmi web sitesinden indirerek detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Milli Savunma Üniversitesi duyuruldu: MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Tercih işlemleri için son gün 10 Mayıs 2024'tür. Adayların bu tarihe kadar tercihlerini tamamlamaları gerekmektedir. Belirtilen süre içinde tercih yapmayan adaylar, Milli Savunma Üniversitesi'nin 2. Seçim Aşamalarına çağrılmayacaklardır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal