Cem Yılmaz'ın Yeni Stand-Up Gösterisi Netflix'e Geliyor!

Cem Yılmaz, NFT sonrası şimdi de Netflix ile gündeme geliyor. Ünlü komedyenin yeni stand-up gösterisi yakında Netflix'te yayınlanacak.

15.12.2021-12:04 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-13:38) Cem Yılmaz'ın Yeni Stand-Up Gösterisi Netflix'e Geliyor!

Cem Yılmaz, bir süredir gündeme çizip sattığı NFTler ile geliyor. NFT teknolojisine de yetişen ve buradan hatırı sayılır bir para kazanan ünlü komedyen, 2019 yılında Karakomik Filmler ile Netflix platformuna girdi. Şimdiyse asıl mesleğine, stand uplarına geri döndü.

CEM YILMAZ’IN GÖSTERİLERİ NETFLIX’TE YAYINLANDI

Netflix, Türkiye’de şu an en çok kullanılan internet televizyon platformudur. Cem Yılmaz uzun süredir oynadığı Diamond Elite Platinum Plus stand-up gösterilerini filmleştirmeye karar verdi. Bugün gösteri Netflix'te yayınlandı. Stand-up şovu 1 saat 34 dakikalık süresiyle dikkat çekiyor. Genellikle daha uzun şovlarla izleyicinin karşısına çıkan Cem Yılmaz, şovun süresi yüzünden büyük eleştiri aldı. Gelen bilgilere göre içerik ile şov birbiriyle paralel ilerlemektedir. Cem Yılmaz 2022 ve 2023 yılı için birer yapımı daha Netflix'te yayınlanacak.


ERŞAN KUNERİ DİZİSİ GELİYOR

Netflix, Türkiye piyasasında etkin olmaya devam ediyor. 4 tane dizinin 2022’de çıkması bekleniyor. Bu dizilerden birisi de Erşan Kuneri’dir. İlk olarak G O R A’da seyircilerin karşısına çıkan karakter, 70ler cinsel içerikli film furyasının yapımcıları arasında yer alıyordur. Dizi, 1975 ile 1978 arasında Erşan Kuneri’nin hayatını konu almak istiyor. 8 bölümden oluşacak dizinin bölümleri 30 dakika olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar yer alıyor. Diğer Netflix dizileri arasında Pera Palas’ta Bir Gece Yarısı, Uysallar ve Bir Denizaltı Hikayesi bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal