Netflix'in Yeni Dizisi The Silent Sea Konusu ve Oyuncuları Nedir, Ne Zaman Çıkacak?

Netflix yeni Squid Game'ine hazırlanıyor. Güney Kore yapımı The Silent Sea fragmanı yayınlandı. Dizi konusuyla şimdiden dikkat çekmeye başladı. Peki, The Silent Sea ne zaman çıkacak?

06.12.2021-12:03 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-14:30)

Netflix, Squid Game ile birlikte rakiplerinin yükselmesiyle birlikte sarsılan repütasyonunu Squid Game ile tekrardan sağlama aldı. Netflix’in açık ara en çok izlenen dizisine dönüşen dizi, Youtube ve diğer sosyal medya platformlarında da oldukça konuşuldu. Üzerine birçok ürün çıkan dizinin Türkiye’de de seveni çok. Yeni bir Kore dizisi daha Netflix’e geliyor. The Silent Sea, oyuncu kadrosu ve konusuyla birlikte izleyenleri yine ekranlara kilitlemesi bekleniyor.

DİZİNİN FRAGMANI YAYINLANDI

Merakla beklenen dizinin fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda dizinin adının neden sessiz deniz olduğu anlaşılıyor. Sessizliğin ve hiçliğin ortasında bulunan astronotları büyük gerilim beklemektedir. Dizi karanlık bir geleceği ön görüyor. İklim değişikliği sonucu uzaya gidişin normalleştirdiği bir dönemde geçen dizi, birçok korku öğesini içinde barındırıyor. 

THE SILENT SEA KONUSU

Türkçe Sessiz Deniz anlamına gelen The Silent Sea (Goyo-eui bada), çok yakında Netflix’te yayınlanacak. Gizem, bilim kurgu ve gerilim kategorisinde sunulan dizi, 2014 yapımı aynı adlı kısa filmden uyarlamadır. Kısa filmin yönetmeni de dizinin yönetmeniyle aynı kişidir. 24 saatlik Ay görevini konu alan dizi, uzay kâşiflerinin üstü kapatılmış gizemleri bulunan terk edilmiş araştırma tesisinden örnekler almaya çalışmasını anlatır. Dizi Kore yapımıdır ve Netflix’te yayınlanacaktır.


THE SILENT SEA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Uzay gerilim temalı yapımların azlığı sebebiyle birçok kişinin dikkatini şimdiden çeken dizi 24 Aralık 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Dizi her yerde aynı gün yayına girecek. Dizinin 2. sezonu olup olmayacağı bilinmiyor.


THE SILENT SEA OYUNCULARI

Güney Kore yapımı dizi oyuncuları hakkında çok bilgi bulunmuyor. 4 kişinin belirgin olduğu oyuncu kadrosunda Squid Game’den tanınan Gong Yoo’nun dışında Joon Lee, Bulut Atlası’nda oynayan Bae Donna bulunuyor. Dizinin yönetmenliğini Choi Hong-Yong, senaristliğini Eun-kyo Park yapıyor. Dizinin yapımcılığını Jung Woo-sung üstleniyor.

SQUID GAME DÜNYAYI SARSIP GEÇTİ

17 Eylül’de Netflix’te yayınlanan Squid Game, tüm dünyada en çok izlenen Netflix dizisi olmayı başardı. Eleştiriler anlatısıyla herkesin beğenisini topladı. Dizi bu yıl Emmy ödülleri için favoriler arasında bulunuyor. Squid Game sonrası Hellbound da Netflix’te yayınlanmış, çok izlense de beğeni kazanmamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal